Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zábery z drsnej policajnej akcie v Rusovciach: Kukláči v pohotovosti, špekulácie o streľbe

Policajná akcia v Rusovciach. Zobraziť galériu (2)
Policajná akcia v Rusovciach. (Zdroj: Topky:Vlado Benko Jr.)

RUSOVCE - V utorok večer bolo v Rusovciach poriadne rušno! Pod ochromenú dopravu a chaos priamo na ulici sa však nepodpísala nehoda, ale zásah kukláčov. Na mieste bola aj sanitka. Kolovali informácie, že došlo k streľbe. Napokon však polícia túto skutočnosť nepotvrdila.

Policajná akcia v Rusovciach

Ako opísali svedkovia zásahu, spočiatku im nebolo jasné, prečo polícia vôbec odkláňa dopravu. Keď však uvideli kukláčov, niekoľko policajných áut aj sanitku, došlo im, že nejde o bežnú policajnú akciu.

Policajná akcia v Rusovciach.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)

"Policajti odboru kriminálnej polície OR PZ v Bratislave IV v súčinnosti s policajtmi PPZ vykonávajú v Rusovciach procesné úkony súvisiace s objasňovaním drogovej trestnej činnosti. V tejto súvislosti bola doposiaľ zadržaná jedna osoba," priblížila polícia na sociálnej sieti.

Prečítajte si aj: Malí akcionári BVS podávajú trestné oznámenie pre odpočúvanie riaditeľa Infra Services

Na ďalšie informácie sú však zástupcovia zákona skúpi. Mohli by totiž zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie prípadu. "Bližšie informácie k prípadu poskytneme, keď to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní. Informácie o streľbe neboli potvrdené," vyjadrila sa polícia aspoň v súvislosti s kolujúcimi špekuláciami.

Policajná akcia v Rusovciach.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky:Vlado Benko Jr.)

Podľa našich informácií z miesta skončili v rukách kukláčov dve osoby - muž a žena. Polícia ale zatiaľ túto skutočnosť nepotvrdila.

Viac o téme: ZásahRusovceNAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu