Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Veľká tragédia pri Trnave: Mladý vodič nezvládol riadenie, tínedžerku (†18) to stálo život

Z auta ostal len vrak
Z auta ostal len vrak (Zdroj: KR PZ Trnava)

ŠÚROVCE - Veľká tragédia sa dnes nadránom odohrala na ceste medzi Šúrovcami a Zavarom v okrese Trnava. Auto, ktoré riadil dvadsaťročný mladík, sa dostalo do protismeru a prevrátilo sa. Ostala v ňom zakliesnená dievčina, ktorú sa už nepodarilo zachrániť.

Polícia bolo okolo tretej hodiny ráno privolaná ku tragickej dopravnej nehode. Vodič, idúci na Toyote Auris, zatiaľ z neznámych príčin prešiel to protismeru, auto sa následne prevrátilo na strechu a skončilo mimo cesty. Okrem vodiča sa v ňom viezli ešte ďalší traja mladí ľudia. Na sedadle za vodičom sedela osemnásťročná dievčina, ktorá v ňom zostala zakliesnená. Utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Rozsah zranení ostatných spolujazdcov zatiaľ nie sú známe. 

Hrozivá nehoda pri Snine: Mikrobus s desiatimi cestujúcimi sa prevrátil na bok, zasahovali záchranári

Auto následne začalo horieť, na miesto bola preto vyslaná trnavská jednotka HaZZ. "Zasahujúci príslušníci požiar zlikvidovali, pri udalosti došlo k smrteľnému zraneniu osoby," uviedla hovorkyňa KR HaZZ Trnava Júlia Kedrová. 

Veľká tragédia pri Trnave:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: KR PZ Trnava)

Policajti vykonali dychovú skúšku u vodiča s negatívnym výsledkom. "Presné príčiny a okolnosti nehody vyšetrujeme," informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová. Polícia týmto zároveň apeluje najmä na mladých vodičov, aby k šoférovaniu pristupovali maximálne zodpovedne, nepreceňovali svoje schopnosti a nejazdili rýchlo.

Viac o téme: Tragická nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu