Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dunajskú Stredu terorizoval agresívny naháč: VIDEO Útek z nemocnice a promenáda úplne bez...

Autobusová zastávka na súkromnom pozemku v obci Dolný Lopašov. Zobraziť galériu (2)
Autobusová zastávka na súkromnom pozemku v obci Dolný Lopašov. (Zdroj: parameter.sk)

DUNAJSKÁ STREDA - V pondelok doobedu utiekol z nemocnice v Dunajskej Strede 26-ročný pacient. Po okolí pobehoval úplne nahý. Na mieste zasahovali policajti aj záchranári. Muž bol dezorientovaný a s políciou odmietol spolupracovať. Muži zákona ho museli spacifikovať a odovzdať do rúk záchranárov.

Informoval o tom portál parameter.sk. Dvadsaťšesťročný muž ušiel v pondelok z nemocnice v Dunajskej Strede. So sebou si nevzal žiadne osobné veci a po meste pobehoval úplne nahý. Podľa svedkov sa správal agresívne. Polícia potvrdila, že odmietol spolupracovať. 

Nahý pobehoval po meste

Okrem polície na mieste zasahovali aj záchranári, ktorí pomáhali pacienta upokojiť. Portál zverejnil videá aj fotky muža, ktorý úplne nahý chodil po meste. Polícia potvrdila, že muž odmietol spolupracovať. Zadržali ho v centre mesta v jednej z kaviarní. Muž je teraz opäť hospitalizovaný v nemocnici. 

„Polícia bola privolaná k nahému mužovi, ktorý odišiel z nemocnice. Bol značne dezorientovaný a s políciou nedokázal spolupracovať. Viacerí policajti ho napokon odovzdali zdravotníkom, ktorým ešte polícia poskytla asistenciu. Muž bol opätovne hospitalizovaný v nemocnici. Polícia v tejto súvislosti nevedie žiadne vyšetrovanie,“ uviedla pre Topky hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová. 

Dunajskú Stredu terorizoval agresívny
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: parameter.sk)

Zásah potvrdila aj hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. „Môžem potvrdiť, že sme na základe výzvy na tiesňovú linku 155 vyslali záchranárov k mužovi, ktorý bol údajne nahý a zranený. Záchranári ho ošetrili a s úrazom hlavy previezli do nemocnice,“ uviedl Krčová s tým, že ďalšie okolnosti ohľadom jeho aktuálneho zdravotného stavu môže poskytnúť nemocnica. 

Muž prišiel do nemocnice v nedeľu večer s tým, že ho niekto zbil. Agresívny bol už v nemocnici, následne vstal z postele a nahý opustil nemocnicu. Pacient ušiel z oddelenia ARO, kam ho lekári preradili kvôli jeho zhoršenému stavu. Po zadržaní ho záchranári previezli späť do nemocnice. 

Viac o téme: PacientARODunajská Streda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu