Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zázrak pri Leviciach: FOTO Školáčku zachytilo auto, zostala ležať na ceste, vodič nemal šancu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, KR PZ Nitra,)

KURAĽANY – Obrovské šťastie v nešťastí malo 17-ročné dievča, ktoré po tom, ako vystúpilo z autobusu, zachytilo auto. Tínedžerku odhodilo doľava a zostala ležať na ceste. Polícia znova apeluje na vodičov a chodcov, aby sa nikam neponáhľali, lebo život máme len jeden.

Pri mladej dievčine stáli v stredu popoludní anjeli strážni. O pol štvrtej vystúpila z autobusu v Kuraľanoch v levickom okrese a pravdepodobne vbehla do jazdnej dráhy vodičovi, ktorý viedol vozidlo Peugeot Boxer v smere od obce Keť.

Bohužiaľ, šofér nedokázal zrážke s chodkyňou zabrániť. „Chodkyňa bola zachytená ľavým spätným zrkadlom vozidla a bola odhodená doľava, kde ostala ležať na vozovke,“ informovala krajská policajná hovorkyňa v Nitre Renáta Čuháková. Vodič a chodkyňa boli podrobení dychovej skúške na alkohol. U oboch bol výsledok negatívny.

Dopravná nehoda v Kuraľanoch.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Nitra)

Dodala, že okolnosti, ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania levickej dopravnej polície.

Polícia neustále vyzýva účastníkov cestnej premávky k opatrnosti a obozretnosti. „Dávajte na seba pozor! Radšej prísť domov neskoro ako nikdy,“ zdôrazňujú muži zákona.

Viac o téme: NehodaAutobusChodecKuraľany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu