Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trinásty deň zúfalstva: FOTO Z Ľubošových slov mrazí, Nadeža je stále nezvestná, polícia pátra

Pátranie po Nadežde naďalej pokračuje. Zobraziť galériu (4)
Pátranie po Nadežde naďalej pokračuje. (Zdroj: Tip čitateľa/Yesmina, FB/Mestská časť Bratislava - Rusovce)

BRATISLAVA – Nadežda je matkou dvoch chlapcov a štvormesačnej dcérky. Jej blízki vrátane manžela Ľuboša sa obávajú, že pod jej zmiznutie, od ktorého prešumelo už trinásť dní, sa podpísala popôrodná depresia. Polícia robí všetko, čo je v jej silách, aby sa deťom vrátila milujúci mamu.

Naša čitateľka nás upovedomila o tom, že tento papier s prosbou o pomoc pri pátraní jej bol daný do ruky od Nadežinej sesternice v bratislavskom obchodnom centre Avion. 

Nadežda Ondejková bola naposledy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Yesmina)

Ženin manžel Ľuboš verí, že ich trom ratolestiam sa vráti domov mama, ktorú nadovšetko milujú.  „Vám všetkým chcem poďakovať za podporu v týchto ťažkých dňoch, ktoré prežíva naša rodina. Modlím sa, držím palce, myslím na Naďku, strašne moc moc chcem, aby sa vrátila a aby sme znovu spoločne prežívali radosti aj starosti našich detičiek. Naďka, prosím, vráť sa. Želáme si to celá rodina. Chýbaš nám moc moc,“ poďakoval sa Ľuboš na svojom facebookovom účte, kde mu jeho blízki vyjadrujú podporu. „Stojte všetci anjeli pri nás. Nech sa nájde a vráti domov,“ dodal.

Na snímke je Nadežda Ondejková s deťmi.
Zobraziť galériu (4)
Na snímke je Nadežda Ondejková s deťmi.  (Zdroj: Facebook/Mestská časť Bratislava - Rusovce)

Pre Topky.sk v sobotu uviedol, že „stále nie je nič nové, nevieme sa pohnúť z miesta. Nikto ju nevidel.“ Ľubošove slová nám potvrdil i hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. „Pátranie po vami uvedenej osobe v súčasnej dobe aj naďalej pokračuje.“    

Na snímke je nezvestná Nadežda Ondejková.
Zobraziť galériu (4)
Na snímke je nezvestná Nadežda Ondejková.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Nadežda Ondejková (39) z Rusoviec je nezvestná od 14. januára. V onen deň bola naposledy videná o 11:30 hodine v mieste jej trvalého bydliska. Jej blízki ju opísali ako štíhlu ženu, ktorá je vysoká 175 centimetrov. Má hnedé vlasy po plecia a zeleno-hnedé oči. V deň zmiznutia mala na sebe oblečenú čiernu prešívanú bundu dĺžkou asi po stehná, šedočierny nákrčník, pravdepodobne modré rifle a čierne čižmy.

Ľudí, ktorí nezvestnú videli alebo mali o nej akúkoľvek vedomosť, prosia, aby bezodkladne kontaktovali políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom súkromnej správy na sociálnej sieti polície. „Naďka môže byť dezorientovaná a vystrašená,“ stráchajú sa. Pod jej zmiznutie sa mohla podpísať popôrodná depresia.  

Viac o téme: PátranieRusovceNezvestnáNadeža
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu