Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Pomôžte polícii v pátraní: Vodič sanitky zrazil chodkyňu, hľadajú svedkov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA/TRNAVA - Polícia hľadá svedkov nehody, ktorá sa stala v utorok ráno v areáli trnavskej nemocnice. Vodič sanitky zrazil chodkyňu. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, vodič sanitky cúval na parkovisku a pravdepodobne si nevšimol, že za jeho vozidlom prechádza chodkyňa.

Žena utrpela zranenia hlavy a hrudníka. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na linke 158, prípadne priamo na dopravnom inšpektoráte v Trnave.

Vodič sanitky zrazil chodkyňu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

Hľadajú aj 16-ročnú Gabrielu

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 16-ročnej Gabriele Balogovej z obce Gortva v okrese Rimavská Sobota. Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, 5. januára sa nevrátila z prázdnin do Reedukačného centra Spišský Hrhov a odvtedy sa neozvala. Hľadaná tínedžerka je 170 cm vysoká, štíhlej postavy, má čierne polodlhé vlasy a hnedé oči.

Gabriela Balogová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

Na ľavej ruke má tetovanie. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Viac o téme: NehodaSanitkaPolícia Gabriela Balogová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu