Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Smrť kosila pri Topoľčanoch: Na priechode zrazili len 16-ročnú Kristínku, bola na mieste mŕtva

Len 16-ročná chodkyňa zomrela po zrážke na priechode pre chodcov. Zobraziť galériu (2)
Len 16-ročná chodkyňa zomrela po zrážke na priechode pre chodcov. (Zdroj: KR PZ Nitra)

RAJČANY - Streda má v obci Rajčany nesmierne trpkú príchuť. Okolo siedmej hodiny ráno tu vyhasol život len 16-ročného dievčaťa, ktoré prechádzalo cez priechod pre chodcov. Cestu jej skrížilo auto a náraz bol taký silný, že fatálnym poraneniam na mieste podľahla.

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, za volantom vozidla Škoda Octavia sedel 34-ročný vodič. Z doposiaľ nezistených príčin zrazil na priechode pre chodcov šestnásťročnú dievčinu. „Záchranári sa snažili oživiť maloletú osobu, žiaľ napriek ich maximálnemu úsiliu sa to nepodarilo a lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Len 16-ročná chodkyňa zomrela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Nitra)

"Presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bol pribraný aj znalec z odboru cestnej dopravy," priblížila policajná hovorkyňa. Isté je, že vodič sa pred jazdou neposilnil alkoholom. "Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna," dodala Bruchterová. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci  prečinu usmrtenia.

Viac o téme: SmrťChodkyňaTragická nehodaRajčany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu