Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smrteľná nehoda na výjazde na Sereď: FOTO Ťažkým zraneniam podľahla 72-ročná žena

Vážna dopravná nehoda si vyžiadala život jednej osoby. Zobraziť galériu (2)
Vážna dopravná nehoda si vyžiadala život jednej osoby. (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

SENEC - Hasiči z Galanty krátko po dvanástej hodine zasahovali pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste I/62 v katastri mesta Sládkovičovo. Po zrážke dvoch osobných motorových vozidiel vyhasol život 72-ročnej ženy, ktorá bola pasažierkou auta Škoda Favorit. Úsek bol aj dve hodiny po nešťastí uzavretý, polícia dokumentovala priebeh kolízie.

Pri nehode utrpela zranenia rôzneho rozsahu aj ďalšia osoba. "Hasiči poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru," informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru SR.

Vážna dopravná nehoda si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

Trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová potvrdila, že polícia okolo obeda vykonávala na mieste prvotné úkony, príčinu nehody neupresnila. 

Vážna dopravná nehoda si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

O kolízii informoval aj dopravný servis Zelená vlna. Keďže úsek bol neprejazdný, odporúčali obchádzku cez Gáň - Galantu - Sládkovičovo.

K nehode došlo v križovatke

Ako neskôr upresnila Mária Linkešová, k zrážke dvoch osobných áut Mercedes a Škoda Favorit došlo v križovatke, na výjazde na Sereď. Príčina nehody však nebola známa ani dve hodiny po nešťastí. Žena, ktorej sa kolízia stala osudnou mala 72 rokov a pochádzala z okresu Galanta. 

Hovorkyňa záchranárov Alena Krčová doplnila, že druhá osoba si zranila koleno. "Po ošetrení záchranármi však prevoz do nemocnice odmietla," informovala hovorkyňa.

Polícia alkohol u vodiča Mercedesu nezistila. Presné príčiny a okolnosti nehody budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. "Vzhľadom na dokumentovanie priebehu dopravnej nehody, policajné hliadky križovatku uzavreli a dopravu odkláňajú cez okolité obce," dodala policajná hovorkyňa krátko pred 14. hodinou.

 

Viac o téme: NehodaSmrťSládkovičovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu