Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rodinná dráma v Dubnici nad Váhom: Syn sa vyhrážal matke, že ju rozštvrtí a vyhodí z balkóna

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Policajti obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania 31-ročného Radoslava z Dubnice nad Váhom. Ako ďalej informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, obvinený sa v nedeľu krátko po pol noci vyhrážal svojej matke, že ju rozštvrtí a vyhodí z balkóna.

"Týmto slovám však predchádzalo agresívne správanie Radoslava. Vyzliekol si tričko, s ktorým ju bil, odsotil ju a vulgárne jej nadával," uviedla. Pretože Radoslav je údajne užívateľom omamných látok a alkoholu, vystrašená žena sa podľa polície bála o svoj život a zdravie. Zo strachu pred ním preto utiekla z bytu.

"Poškodená sa snažila noc prečkať a prespať v kríkoch kúsok od domu. Keď v blízkosti miesta, kde zaspala, počula ľudí, tak sa odhodlala a šla konanie svojho syna oznámiť dubnickým policajtom. Tí okamžite konali a šli do bytu, kde ostal agresívny Radoslav," informovala Antalová. Policajti Radoslava zadržali a po vykonaní potrebných procesných úkonov obvinili. "Poverený príslušník spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. Sudca Okresného súdu v Trenčíne v utorok rozhodol, že Radoslav bude stíhaný väzobne," povedala Antalová. Za tento skutok hrozí obvinenému až trojročný trest vo väzení.

Viac o téme: VyhrážanieDubnica nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu