Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Magdalena (†30) sa tešila na dieťaťko: Zvrat pár týždňov po narodení dcéry, obesila sa

Magdalena Honourová (†30) Zobraziť galériu (3)
Magdalena Honourová (†30) (Zdroj: FB/Magdalena Maria Honour)

BREDBURY - Pri pohľade sa vysmiatu blondínku s prívetivou tvárou človeku ani nezíde na um, že novopečená mamička pôvodom z Poľska trpí ťažkou popôrodnou depresiou. Práve tá dohnala 30-ročnú Magdalenu Honourovú až k samovražde.

Magdalena a Tom Honourovci sa po dvoch rokoch manželstva nevedeli dočkať príchodu so svojej dcérky na svet. Týždeň pred pôrodom žiarila budúca mamička šťastím. Dievčatko sa narodilo zdravé. Rodinná idylka sa ale zmenila po tom, čo ženu začali trápiť obavy, že svoje dieťa nebude schopná dojčiť.

Magdalena (†30) a Tom Honourovci.
Zobraziť galériu (3)
Magdalena (†30) a Tom Honourovci.  (Zdroj: FB/Tom Honour)

Strach vyústil až do depresie. Keď začala Magdalena so sebapoškodzovaním, lekári jej nasadili lieky. Žiaľ, po siedmich týždňoch od narodenia dcéry ju našla svokra Louise Honourová obesenú v kúpeľni.   

Magdalena Honourová (†30)
Zobraziť galériu (3)
Magdalena Honourová (†30)  (Zdroj: FB/Magdalena Maria Honour)

Tá Magdalenu opísala ako veľmi pozitívnu, veľkorysú, milú a priateľskú osobu, ktorá svoju rodinu nadovšetko milovala. Svojej ratolesti vraj ustavične kontrolovala dýchanie. Jej blízki sa domnievajú, že za jej depresívne stavy sa podpísala chronická únava, pretože takmer vôbec nespala. Sužovala ju obava, že dcérku jej vezme sociálka.

Magdalena Honourová (†30)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Magdalena Maria Honour)

Britské denníky píšu, že Magdalenin manžel bol v deň, kedy si jeho polovička siahla na život, na svadbe svojho kamaráta. K smrti svojej ženy sa nedokázal vyjadriť. Tragická správa ho hlboko zasiahla.


Čítajte aj: Blondínka (21) sa pokúsila o samovraždu: Dohnali ju k tomu účinky tohto implantátu


Magdalena Honourová pred odchodom na materskú dovolenku pracovala ako kozmetička. S Tomom žila v anglickom Bredbury v Manchestri, pôvodom bola z Poľska.  

Viac o téme: PôrodDepresiaSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu