Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vážna nehoda na ceste smrti: FOTO Čelná zrážka, Juraj zaspal za volantom

Hrozivá dopravná nehoda sa odohrala v skorých ranných hodinách. Zobraziť galériu (3)
Hrozivá dopravná nehoda sa odohrala v skorých ranných hodinách. (Zdroj: Facebook/Novaky Odtahovka)

DOLNÉ VESTENICE - Hrozivá zrážka dvoch osobných áut za obcou Dolné Vestenice si vyžiadala troch zranených. Úsek, v ktorom došlo ku kolízii, si už v minulosti vyslúžil nelichotivú prezývku cesta smrti. Dopravné nehody tu totiž nie sú ničím nezvyčajným. Pod tú, ktorá sa odohrala v piatok ráno, sa podpísal mikrospánok.

"Pred bielym autom išiel kamión. Zrazu biele auto vybehlo, neviem, či zaspal alebo chcel predbiehať a zrazil sa čelne s autom idúcim oproti," opísala pre portál noviny.sk svedkyňa udalosti. Pri pohľade na rozbité autá je však jasné, že bolo veľkým šťastím, že nedošlo k tragickému koncu.

Čelná zrážka na ceste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

"Podľa doterajších zistení k dopravnej nehode došlo tak, že 28-ročný Juraj z okr. Prievidza pravdepodobne v dôsledku únavy  náhle prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim vozidlom, ktoré riadil 29-ročný Tomáš z Prievidze," priblížila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Pri nehode sa zranili vodiči oboch automobilov, a 28-ročná spolujazdkyňa Tomáša. "Škoda bola predbežne vyčíslená na asi 20-tisíc eur. Dopravní policajti podrobili oboch účastníkov dopravnej nehody dychovej skúške. Jej výsledok bol negatívny," doplnila E. Antalová. Dopravnú nehodu v súčasnosti vyšetrujú prievidzskí dopravní policajti.

Známa cesta

Pre zrážku bola na niekoľko hodín neprejazdná cesta. "A ja tu od rána počúvam sirény...už mi bolo jasné, že naša známa cesta, ktorá je úplne dokonalá a nepotrebuje riešiť," znel jeden z komentárov k udalosti na sociálnej sieti. Úsek totiž miestni prezývajú aj cesta smrti, keďže tu často dochádza k dopravným nehodám.

Viac o téme: Dolné VesteniceNehoda. cesta smrti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu