Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Adrenalín v Prahe: VIDEO Zdrogovaný vodič unikal polícii, nehorázne, čo si dovolila jeho spolujazdkyňa!

Pražskí policajti dolapili nezodpovedného vodiča karavanu. Zobraziť galériu (3)
Pražskí policajti dolapili nezodpovedného vodiča karavanu. (Zdroj: Youtube/Týdeník Policie)

PRAHA – Pražskí policajti mali plné ruky práce so zdrogovaným vodičom karavanu, ktorý im zbesilo unikal za bieleho dňa ulicami českej metropoly. Keď policajti muža dolapili a nasadili mu putá, zistili, že vo vozidle nesedel sám. Neuveriteľné, k čomu sa odhodlala jeho spolujazdkyňa.

Hovorca pražskej mestskej polície Jan Čihák informoval, že vodič karavanu bol spozorovaný dopravnou hliadkou vo štvrtok popoludní na ulici Libušská v Prahe. „Vodič nemal zapnutý bezpečnostný pás a išiel pomerne neštandardne,“ uviedol Čihák s tým, že dopravní policajti ho pre podozrenie zo spáchania priestupku a pre podozrenie, či nie je pod vplyvom alkoholu alebo omamných a psychotropných látok, rozhodli zastaviť a skontrolovať.

Vodič však na výzvu nereagoval a dupol na plynový pedál. „Pritom prechádzal cez jednosmerné ulice v protismere, ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky a dokonca nabúral do dopravného značenia a zvodidiel. Pri nebezpečnom predbiehaní navyše došlo k stretu s osobným automobilom,“ priblížil policajný hovorca.    

Pražskí policajti dolapili nezodpovedného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Týdeník Policie)

Muž nakoniec nezvládol riadenie a narazil do ďalšieho odstaveného vozidla v ulici a zvodidiel. Následne vyskočil z karavanu a pokúsil sa uniknúť po vlastných nohách. Muži zákona ho však po krátkom prenasledovaní dolapili a pomocou donucovacích prostriedkov mu nasadili putá. Ukázalo sa, že páchateľ nebol vo vozidle sám.

Neznáma žena sa zo sedadla spolujazdca premiestnila za volant a pokúsila sa s nabúraným vozidlom uniknúť. Policajti jej preto takisto nasadili putá.

Pražskí policajti dolapili nezodpovedného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Týdeník Policie)


Čítajte aj: Ferrari na diaľnici zachvátili plamene: FOTO Majiteľ má obrovskú škodu, pražskí hasiči hovoria o rarite


„Následnou lustráciou mužových osobných údajov vyšlo najavo, že má uložený zákaz vedenia motorových vozidiel. Vykonanou skúškou na prítomnosť drog, boli u vodiča navyše zistené pozitívne výsledky na amfetamín a metamfetamín,“ uviedol Čihák s dodatkom, že prípad prevzala štátna polícia.

Viac o téme: PolíciaVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu