Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Okamihy drámy z nákupného centra: VIDEO Mama dala dcérke kuraciu nugetku, trpko to oľutovala

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: LileLeak)

PALM BEACH GARDENS - Sekundy hrôzy prežila milujúca mama z Floridy. V obchodnom centre bola so svojimi dvomi deťmi. Dcérka (14 mes.) sediaca v kočiari sa však začala dusiť kuracou nugetkou. Nasledovala dramatická záchrana, situácia je zachytená na video.

Dramatickú situáciu záchrany dievčatka zachytili kamery v obchodnom centre v Palm Beach Gardens na Floride. Inciden sa stal v prvý augustový piatok. Mama dala 14-mesačnej dcérke jesť kuraciu nugetku, netušila, že tak nemala urobiť. Dievčatku kúsok zabehol a začalo sa dusiť. 

Okamihy drámy z nákupného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: LileLeak)

Vydesená mama dcérku razom vybrala z kočíka a všemožne sa jej snažila pomôcť. K žene sa rozbehli aj ostatní návštevníci nákupného centra. Na pomoc razom priskočili aj dvaja dôstojníci Robert Ayala a Rafael Guadalupe, ktorí išli okolo. 

 

Okamihy drámy z nákupného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: LileLeak)

Ayala pohotovo vzal dieťatko do náručia a otočil ho hlavou dole. Začal ho udierať po chrbátiku, aby zaseknutý kúsok mäsa vypadol. Sprvu sa nedarilo, preto musel udrieť silnejšie, až nugetka z hrdielka dieťaťa vyskočila. 


Prečítajte si aj: Toto je hrdina z Paríža, ktorý zázračne zachránil dieťa: Imigrantovi (22) sa chcú odvďačiť


Mama Ana Grahamová neskôr pre The Palm Beach Post povedala, že dôstojníci sú "anjeli z neba". Policajt - záchranca uviedol, že jeho reakcia bola inštinktívna a vychádzala z tréningu. 

Viac o téme: DieťaFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu