Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Panika pri Hlohovci: Krokodíla vo Váhu už rieši aj polícia, svedok Viktor prehovoril

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia)

BRATISLAVA - Koncom júla obletela Slovenskom šokujúca správa. Žena nahlásila polícii, že vo Váhu plávalo obrovské zviera pripomínajúce krokodíla. Hodnovernosť oznámenia vtedy muži zákona nepotvrdili. Najnovšie zverejnili na sociálnej sieti fotografiu, ktorá vyvoláva pochybnosti o tom, či je Váh bezpečnou riekou.

Na políciu sa obrátili zaskočení občania. Upozornili na Viktorov status, ktorý zverejnil fotografiu krokodíla na brehu vodnej plochy. "To kde sme, na Níle?" stojí v snímke obrazovky od užívateľa Viktora Viselku, ktorý zverejnila polícia na Facebooku. "Kráľová, Váh," stojí ďalej v statuse.   

Panika pri Hlohovci: Krokodíla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia)

Prípadom nedávno zverejneného videa sa polícia opätovne zaoberá: "Poslali ste nám tieto fotky. Je to len screenshot a nedá sa určiť, či ide o podvod, hračku alebo realitu. Riešime to. Ak toto číta autor fotiek, nech sa nám okamžite ozve," vyzvala na sociálnej sieti. 

Video s neznámym plávajúcim tvorom sa k polícii dostalo koncom júla tohto roku. Ide o zábery, ktoré boli podľa oznamovateľky nasnímané pri Hlohovci v rieke Váh. Doteraz nie je známe, o aké zviera ide. Podľa niektorých je to bobor alebo vydra, iní pripúšťajú, že mohlo ísť o krokodíla pochádzajúceho z ilegálneho chovu.  

Krokodíl vo Váhu

S Viktorom, ktorý obrázky s krokodílom zverejnil, sme sa skontaktovali. S úsmevom vysvetlil, že žiadne nebezpečenstvo z jeho záberov nehrozí. "Je to plastová hračka, deti sa s tým hrali. Žiaden krokodíl," uviedol. 

Viac o téme: KrokodílVáh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu