Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dráma v lučeneckom hoteli: Agresora spacifikovali policajti, po niekoľkých minútach zomrel

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: polícia)

LUČENEC - Poriadna dráma sa strhla v noci z pondelka na utorok v jednom z lučeneckých hotelov. Za dramatických okolností tam zomrel jeden z hostí. Ratovali ho záchranári aj policajti. Prípadom sa zaoberá Inšpekcia Ministerstva vnútra SR.

Polícia dostala v utorok večer hlásenie na tiesňovú linku. Telefonovali zúfalí zamestnanci lučeneckého hotela s tým, že sa jeden z návštevníkov správa agresívne a poškodzuje zariadenie hotela. Informáciu potvrdila hovorkyňa banskobystrických policajtov Petra Kováčiková. Muž sa zamkol v izbe, kde neprestal s vyčíňaním. Pustil sa do všetkého, čo bolo naokolo. 


Prečítajte si aj: Tragédia na luxusnej jachte: VIDEO Krásna stewardka (†33) oslavovala futbalové víťazstvo, rána sa nedožila


Na miesto dorazila policajná hliadka, ktorá musela agresívneho muža spacifikovať. Útočník ale skolaboval. Na miesto dorazili aj záchranári. Ani napriek ich urputnej snahe sa ho nepodarilo zachrániť.

Nakoľko muž zomrel po policajnom zásahu, prípad prevzala Inšpekcia Ministerstva vnútra SR. "Vo veci bolo začaté trestne stíhanie pre trestný čin usmrtenia, ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania," uviedol hovorca rezortu vnútra Peter Lazarov. Výsledky pitvy preukázali, že nebohý muž trpel ischemickou chorobou srdca, čo malo za následok neokysličenie mozgu, následný opuch a smrť. Ako sme zistili, muž bol v posledných okamihoch života aj pod vplyvom drog.  

Viac o téme: ZásahPolícia Lučenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu