Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia pri Červenom Kláštore: V rybníku sa utopila mama (†65) so synom (†37), list na rozlúčku

V jazierku pri Kamennom mlyne našli utopeného muža
V jazierku pri Kamennom mlyne našli utopeného muža (Zdroj: TASR)

KEŽMAROK - V obci Červený Kláštor v okrese Kežmarok došlo v piatok predpoludním k tragickej udalosti. V miestom rybníku našli bezvládne telá mamy Márie (†65) a syna Antona (†37).

Ako informovala hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková, posádka rýchlej zdravotníckej pomoci zo Spišskej Starej Vsi bola o 9.40 hodine privolaná k miestnemu rybníku, kde malo dôjsť k utopeniu dvoch osôb - matky so synom. "Posádka po príchode na miesto zistila, že u oboch osôb sú už prítomné isté známky smrti. Privolaný obhliadajúci lekár musel skonštatovať u oboch smrť," uviedla Načiniaková.

Informáciu o nešťastí, ktoré sa stalo v rybníku v katasti obce Červený Kláštor, potvrdil hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik. Ako sme zistili, mama so synom sa zrejme ocitli v nelichotivej životnej situácii, ktorá ich dohnala k zúfalému činu. Podľa všetkého si na životy siahli dobrovoľne, mali po sebe zanechať list na rozlúčku. 

Čo bolo presnou príčinou ich úmrtia, ako aj to, či v čase nešťastia neboli pod vplyvom omamných látok, určí až pitva. Polícia sa prípadom zaoberá. 

 

Viac o téme: RybníkDieťaŽenaSmrťČervený Kláštor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu