Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Konflikt exmanželov na VIDEU: Muž v amoku päsťou rozbil sklo, v aute sedela jeho dcérka

Rozzúrený otec rozbil čelné sklo na aute, v ktorom sedela jeho exmanželka a dcéra. Zobraziť galériu (4)
Rozzúrený otec rozbil čelné sklo na aute, v ktorom sedela jeho exmanželka a dcéra. (Zdroj: YouTube/LiveLeak Feed)

NABEREŽNYJE ČELNY – Internetom sa začalo šíriť autentické video z parkoviska, ktoré zachytáva konflikt medzi exmanželmi. Muž v amoku začal päsťou trieskať po čelnom skle svojej bývalej ženy, ktorá viezla ich dcérku a kamarátku. Keď rozbil bočné okno na strane vodičky, jeho dcérka v autosedačke začala silno plakať.

Z videozáznamu z incidentu, ktorý sa odohral na parkovisku v ruskom Naberežnyje Čelny v Tatárskej republike, behá mráz po chrbte. Dráma sa začala po tom, čo rozzúrený muž bránil odísť svojej exmanželke z parkoviska. 

Rozzúrený otec rozbil čelné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/LiveLeak Feed)

V aute na mieste spolujazdca sedela jej kamarátka a vzadu v autosedačke ich malá dcérka. To, čo sa medzi bývalými partnermi stalo, je otázne. Z videa je však zrejmé, že muž mal komplica v striebornom vozidle, ktorý žene zablokoval výjazd z parkoviska.

Za muža sa pristavilo vozidlo striebornej farby, ktoré jeho exmanželke blokovalo výjazd z parkoviska.
Zobraziť galériu (4)
Za muža sa pristavilo vozidlo striebornej farby, ktoré jeho exmanželke blokovalo výjazd z parkoviska.  (Zdroj: YouTube/LiveLeak Feed)

Mužova agresia jej kamarátku vydesila natoľko, že ho začala natáčať cez telefón. Ako zmyslov zbavený začal udierať do čelného skla. V pästi zvieral ostrý predmet, vďaka ktorému sklo popraskalo. Napokon rozbil bočné okno na strane vodičky a vzal si kľúče od vozidla. V tom jeho exmanželka vykríkla. „Neotvorím ti tie dvere!“ odkázala mu. Agresor tak prešiel k zadným dverám, a vzal si do náručia svoju dcérku.

Rozzúrený otec rozbil čelné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/LiveLeak Feed)

Tamojšie média uviedli, že dvojica má od rozvodového konania neustále konflikty, ktoré sa týkajú opatrovníctva. Mužovo vyčíňanie vraj nikto nenahlásil na políciu.       

Viac o téme: RuskoParkoviskoÚtokExmanželia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu