Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Lenka (†39) nasadla so svojím synom na štvorkolku: Desivý pád, Adrián videl mamičku zomierať

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Polícia, FB/L.H.)

BELÁ-DULICE - Lenka milovala jazdu na štvorkolke. V sobotu večer nasadla na vozidlo aj so svojím starším synom. Spoločne sa išli previezť po okolí obce Belá-Dulice v martinskom okrese. Na nerovnom teréne sa vyvrátili a došlo k tragédii. Syn videl svoju mamičku umierať.

Lenka sa so svojím starším synom Adriánom vybrala zajazdiť si na štvorkolke v sobotu okolo 20-tej hodiny. Počas jazdy v trávnatom poraste došlo k obrovskej tragédii. Štorkolka sa prevrátila a Lenku privalila. "Z doposiaľ nezistených príčin sa počas jazdy na štvorkolke prevrátila 39-ročná žena," potvrdila informáciu o nešťastí hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová. 

FOTO Lenka (†39) nasadla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Na miesto dorazili privolaní záchranári. "Volanie na tiesňovú linku 155 sme prijali o 20:31  s tým, že sa pri páde na štvorkolke zranili dve osoby, muž a žena. Na miesto sme okamžite vyslali záchranárov, ktorí sa pokúsili oživiť ženu. Žiaľ, napriek ich maximálnemu úsiliu sa to nepodarilo. Lekár musel konštatovať smrť. Posádka ďalej ošetrila muža, ktorý utrpel viacnásobné zlomeniny a transportovala ho do nemocnice v Martine," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová.

FOTO Lenka (†39) nasadla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/L.H.)

Rodina, priatelia a známi sú z tragédie otrasení. Lenka mala okrem Adriána, ktorý bol pri nešťastí, aj mladšieho synčeka. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti nešťastia sú predmetom policajného vyšetrovania.  

FOTO Lenka (†39) nasadla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Viac o téme: TragédiaŠtvorkolka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu