Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Polícia opäť čelí vlne kritiky: Admin stránky nazval ženu chuderou, vyhrážky vraj nestrpia

Zásah NAKA proti extrémistom. Zobraziť galériu (4)
Zásah NAKA proti extrémistom. (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Jeden prešľap za druhým. Adminovi policajnej stránky na Facebooku s počtami "lajkov" stúpa zrejme aj sebavedomie. V poslednej dobe sa vyjadruje spôsobom, aký nemá na oficiálnej stránke Polície Slovenskej republiky čo robiť. Najnovšie prestrelil pri príspevku o raziách NAKA proti extrémistom a jednu komentujúcu nazval chuderou.

Policajnú stránku spravuje bývalý novinár a v poslednej dobe sa o jeho vyjadreniach popísalo mnoho článkov. Jedným jeho prezentácia príde vtipná, iní si myslia, že by sa mal krotiť a na oficiálnej stránke Polície Slovenskej republiky si občas dať pozor na to, akým štýlom komunikuje. Médiá obletela informácia o tom, že jednu ženu, ktorá komentovala príspevok o raziách proti extrémistom, nazval chuderou a pohrozil jej "návštevou".

Admin policajnej stránky opäť prestrelil: FOTO Vlna kritiky, zmazané komentáre

"Vy ste chudera.. Z vášho anonymného Facebooku sme zistili vaše celé meno aj mená vašich príbuzných. Čakajte návštevu," napísal ako odpoveď admin. Za to si vyslúžil vlnu kritiky a neskôr odpoveď aj upravil a vymazal slovo chudera.

Admin stránky Polícia Slovenskej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Vyhrážanie?

V médiách sa ale neobjavil komentár ženy, ktorej admin venoval túto vrúcnu odpoveď. "Vy ste banda zapredaných policajtov, vaše rodiny budú za takéto konanie v budúcnosti trpieť," napísala žena s nickom AN KA. Admin policajného Facebooku to vyhodnotil ako vyhrážanie a podľa jeho slov preto reagoval prudko.

Admin stránky Polícia Slovenskej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

"Naša odpoveď bola prehnaná a expresívna. Taká mala aj byť. Nie je prípustné, aby niektorí jedinci žili neustále v domnení, že sa môžu schovať za pomyselnú anonymitu internetu a spoza svojej klávesnice osočovať, urážať alebo dokonca vyhrážať sa komukoľvek. Nielen polícii, ale aj všetkým z vás. Takíto ľudia sa nezmenia dovtedy, pokiaľ im to nebude vysvetlené ich spôsobom vyjadrovania sa," uverejnil admin na stránke polície.

Dodal, že bez komentára zostáva najmä fakt, že má niekto drzosť vyhrážať sa polícii a ešte k tomu na oficiálnej stránke. "A to ešte v súvislosti s policajným zákrokom voči extrémistom, ktorí nemajú problém s podporou fašizmu a nacizmu. Nebudeme tolerovať žiadnu formu extrémizmu a budeme to hlasno dávať najavo," tvrdí admin.

Kočner o vyhrážkach zavraždenému novinárovi Kuciakovi: Iba som sa ho pýtal

Zároveň dodáva, že akékoľvek vyhrážanie nemožno podceňovať. "Nie je to tak dávno, keď bol istý muž odsúdený za vyhrážanie sa policajtom smrťou, ktorí zakročili voči autičkárom," dodal.

Viac o téme: VyhrážaniePolícia SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu