Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Admin policajnej stránky opäť prestrelil: FOTO Vlna kritiky, zmazané komentáre

Polícia Zobraziť galériu (2)
Polícia (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Admin na Facebooku polície Slovenskej republiky si zrejme povedal, že keď je dnes 1. apríl, tak to poriadne využije. Zdá sa však, že pri poslednom príspevku, ktorý mal byť pravdepodobne vtipný, prestrelil. Spustila sa naňho vlna kritiky v komentároch, ktoré musel admin pracne mazať.

Príležitosť urobiť si srandu zo svojich fanúšikov na 1. apríla nevynechal ani admin na facebookovej stránke Polícia Slovenskej republiky. Začalo to nevinne, príspevkom o meraní rýchlosti lietadiel na zemi. Mnohí jeho vtip pochopili, no našli sa aj takí, ktorí to zobrali vážne.

Samozrejme, našli sa aj komentáre, ktoré neboli veľmi lichotivé, tie však na stránke už nenájdete. Možno práve to motivovalo admina spraviť ďalší vtipný obrázok, ktorým ale, zdá sa, poriadne prestrelil.

Polícia SR
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Obrázok komentoval Peter, jeho pripomienku na stránke polície už nenájdete. Petrov komentár narážal na to, že zavraždený Ján Kuciak podal trestné oznámenie na podnikateľa Mariána Kočnera. To si polícia pohadzovala 44 dní, pričom, podľa Kočnerových slov, ho vo veci ani nevypočula.

Viac o téme: AdminPolícia Slovenskej republiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu