Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prípad, ktorý otriasol Českom: Žena sa vybrala bicyklovať, krátko nato zažila najhoršie chvíle

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: gettyimages.com)

OSTRAVA - Najhoršie chvíle svojho života prežila žena z Ostravy, keď sa vybrala bicyklovať. Počas jazdy ju prepadol neznámy muž, zhodil na zem a pod hrozbami surovo znásilnil.

Incident sa stal v utorok ráno na cykloceste vo Vratimove v Ostravskom kraji. Žena jazdila na bicykli, keď ju znenazdajky prepadol neznámy muž. Ako informuje český portál tn.nova.cz, násilník sa bezbrannej žene vyhrážal injekčnou striekačkou, aby sa mu podvolila. Keď sa agresor ukojil, vyľakanú ženu okradol a utiekol.

"Rozrušenej obeti poskytli pomoc záchranári. Zistilo sa, že miesto činu míňal v čase skutku cyklista aj bežec. Obaja svedkovia môžu k veci poskytnúť kľúčové informácie. Žiadame oboch, aby nás kontaktovali na linke 158," uviedla hovorkyňa českých policajtov Gabriela Holčáková.

Prípad, ktorý otriasol Českom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: gettyimages.com)

Polícia teraz po asi 30-ročnom násilníkovi pátra. Vysoký je približne 170 centimetrov, má štíhlu postavu a krátke hnedé vlasy. Oblečené mal tričko s krátkym rukávom modrej farby s nezisteným nápisom a kraťasy modro-bielej farby. Na nohách mal fialové topánky, takzvané crocsy. "Policajti prípad vyšetrujú ako znásilnenie a lúpež. Páchateľovi hrozí až desaťročné väzenie," uzavrela policajná hovorkyňa. 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Viac o téme: ZnásilnenieOstrava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu