Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Horor na hotelovej izbe v Prahe: Polícia obvinila šesť cudzincov zo znásilnenia turistky

Šestica turistov skončila pred súdom Zobraziť galériu (2)
Šestica turistov skončila pred súdom (Zdroj: novinky.cz)

PRAHA – Vyšetrovanie údajného znásilnenia turistky v hotelovej izbe v centre Prahy sa posunulo vpred. Českí policajti v utorok obvinili všetkých šesť cudzincov z Alžírska, ktorým hrozí až 10 rokov za mrežami. Mladá Írka sa v nočnom bare zoznámila s jedným z nich a spoločne potom odišli na izbu. Tam prišla aj pätica jeho kamarátov, ktorí ju mali znásilniť.

V pražskom hoteli na Náprstkovej ulici sa mal v pondelok odohrať horor. Včera sme vás informovali o brutálnom počine šestice turistov, ktorí mali na hotelovej izbe znásilniť mladú ženu, tiež turistku.

Najnovšie českí policajti 3. apríla obvinili všetkých šesť mužov vo veku od 20 do 24 rokov z trestného činu znásilnenia. Hrozí im až 10-ročný trest odňatia slobody.

Horor v Prahe: Dievčina išla s cudzincom do hotela, v izbe ju malo znásilniť šesť mužov

Pražský policajný hovorca Jan Daněk uviedol, že policajti spoločne so štátnym zastupiteľstvom navrhli pre obvinených väzbu, o ktorej bude počas dňa rozhodovať súd.

Portál Novinky.cz píše, že šestica obvinených mužov pochádza z Alžírska a poškodená žena z Írska. Turistka vo veku 35 rokov sa podľa polície zoznámila s jedným z obvinených v nemenovanom nočnom bare v Prahe. Pod vplyvom alkoholu s ním zamierila na hotelovú izbu, kde medzi nimi došlo k dobrovoľnému pohlavnému styku.

Šestica turistov skončila pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: novinky.cz)

Následne mal Alžírčan na izbu prizvať aj päticu svojich kamarátov. Žena to odmietla a začala sa obraňovať tým, že je učiteľka. Írka zostala voči šestici mužov bezbranná. Polícia ich krátko po údajnom brutálnom čine zadržala.

Počas celého utorka prebiehali výsluchy podozrivých, ktoré trvali až do stredajšieho rána. Dnes dopoludnia vypovedá aj poškodená Írka.

Viac o téme: PrahaHotelZnásilnenieTuristka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu