Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brutálny útok Lukáša (22): VIDEO Za bieleho dňa na ulici v Martine dobil dôchodcu

Lukáš brutálne napadol dôchodcu. Zobraziť galériu (2)
Lukáš brutálne napadol dôchodcu. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

MARTIN - Polícia zverejnila šokujúce video. Mladík sa mal pohádať s dôchodcom pre panelákom. Hádka sa však skončila takmer tragicky. Agresívny 22-ročný Lukáš začal do dôchodcu surovo kopať, pričom mieril na životne dôležité orgány. Hrozí mu až dvanásť rokov za mrežami.

Polícia na svojom Facebooku zverejnila šokujúce video. Lukáš, 22-ročný mladík, po slovnej výmene pred panelákom brutálnym spôsobom napadol 61-ročného dôchodcu. Muž ležal bezbranne sklonený za autom. "Martinský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu v súbehu s prečinom výtržníctva Lukáša z Martina," informovala polícia na sociálnej sieti.

Lukáš brutálne napadol dôchodcu.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Brutálny útok

Mladík muža opakovane kopal a päsťou udieral do tela. "Spôsobiť mu mal zranenia s dobou liečenia cca tri týždne, pričom útoky smeroval na životne dôležité orgány," uviedla polícia. Obvinený mladík je umiestnený v cele predbežného zadržania.

"Vzhľadom na to, že obvinený mladík bol v posledných 24 mesiacoch za podobný čin odsúdený, podal vyšetrovateľ podnet na návrh na vzatie do väzby. Dnes bude sudca rozhodovať o väzbe. Obvinenému mladíkovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na päť až dvanásť rokov," dodala hovorkyňa žilinskej polície Jana Balogová..

VIDEO nie je vhodné pre maloletých a citlivé povahy

Útok na dôchodcu - Lukáš z Martina

Viac o téme: DôchodcaHádkaútok MartinLukáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu