Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brutálny nález na bratislavskom sídlisku: V posteli našli ženu (†44), mala rozbitú hlavu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

BRATISLAVA - Šokujúci nález v Bratislave! Dnes v skorých ranných sa mužovi naskytol otrasný pohľad. V posteli našiel 44-ročnú ženu s rozbitou hlavou. Na miesto bola privolaná polícia.

Dnes ráno sa v jednom z bratislavských panelákov odohrala desivá scéna. Krátko po pol 10-tej prijala polícia oznámenie o náleze tela 44-ročnej ženy bez známok života. "Hodnovernosť oznámenia hliadka Policajného zboru preverila a potvrdila. Na miesto bol privolaný ohliadajúci lekár, ktorý na mieste cudzie zavinenie ako príčinu smrti ženy nevylúčil, ale ani nepotvrdil a za účelom zistenia presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie súdnej pitvy," informoval hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff

Vyšetrovaním okolností toho prípadu sa v súčasnej dobe zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II. "Vyšetrovateľ PZ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia. Bližšie informácie vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nie je možné k prípadu v súčasnej dobe poskytnúť," dodal hovorca.

Incident sa odohral na Kladnianskej ulici v Bratislave. Podľa informácií TV Joj mal ženu v posteli nájsť muž. Susedia netušili, čo sa v byte stalo ani o koho ide. 

 

 

Viac o téme: TeloNález BratislavaRozbitá hlava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu