Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Akčná babička okabátila podvodníkov, dala im obálku: Neuveríte, čo si v nej našli

Ilustračná foto
Ilustračná foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Dôchodcovia sú často cieľovou skupinou pre mnohých podvodníkov. Dôvodom je najmä ich dôverčivosť a v mnohých prípadoch aj naivita. Prípad tejto babičky sa však zaradil medzi tie netradičné. Duchaplná starenka si dala pozor a poriadne okabátila podvodníkov.

Prípad babičky, ktorú chceli okradnúť podvodníci, zverejnila polícia na svojom Facebooku. Starenka tak môže ísť príklad ostatným dôchodcom. Ide o síce o klasický prípad, no jeho koniec je netradičný. "Babičke (79) zavolal mužský hlas, ktorý sa vydával za jej synovca," napísala polícia na sociálnej sieti.

"Vraj potreboval požičať peniaze. Babička vybrala skoro 3 000 eur z banky. Pred domom si ju počkali dve osoby. Neverila im. Išla sama domov. Tak jej zavolal opäť "synovec"," uviedla polícia. Vtedy si starenka všetko uvedomila. "Zavolala políciu a podvodníkom pred domom odovzdala prázdnu obálku," dodala polícia s tým, že páchateľov chytili práve vďaka duchaplnosti starenky. Podvodníkov polícia obvinila a hrozia im tri až desať rokov vo väzení.

Viac o téme: BabičkaPolícia Podvodníci obálka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu