Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hádku chlapcov v Humennom chcel ukončiť Marek (38): Tvrdo na to doplatil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

HUMENNÉ - Hádku chlapcov v Humennom, ku ktorej došlo ešte v októbri tohto roka, chcel ukončiť 38-ročný Marek z obce Vyšné Ladičkovce. Doplatil na to.

Ako v stredu informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, ku skutku došlo 21. októbra okolo 4.00 h ráno na Ulici osloboditeľov. "Marek pristúpil ku skupinke asi siedmich chlapcov, ktorí sa medzi sebou naťahovali, a povedal im, aby s tým prestali. Jeden z prítomných mu začal vulgárne nadávať a sotil do neho. Marek spadol na zem, následne pocítil najmenej tri údery päsťou do oblasti tela," priblížila Migaľová.

Tento fyzický útok spôsobil mužovi zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie. Predpokladaný čas liečenia so sťažením obvyklého spôsobu života bol určený na tri až päť týždňov. Polícia v Humennom začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva spáchaného v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. "Ak sa páchateľovi vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky," uzavrela hovorkyňa.

Viac o téme: HádkaHumenné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu