Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V pražskom metre zažila peklo! VIDEO Spolucestujúci sa z ničoho nič zmenil na odporného úchyla

Úchylák v pražskom metre Zobraziť galériu (4)
Úchylák v pražskom metre (Zdroj: Foto: FB/Týdeník policie)

PRAHA - Cestujúcu v metre chcel svojím mužstvom ohúriť približne 30-ročný úchylák. Sadol si vedľa nej, vytiahol svoju pýchu a začal sa ukájať. Vystrašená žena stihla chlípne konanie nadržaného muža nasnímať.

Dvadsaťsedemročná žena cestovala ešte v polovici septembra v jedno ráno pražským metrom smerom na Prosek. Cesta prebiehala ako zvyčajne, dokým si na sedadlo cez uličku neprisadol neznámy, približne tridsaťročný muž.

Najprv vyzeral ako usporiadaný cestujúci, no nevydržalo mu to dlho. Po chvíli si rozopol rázporok na nohaviciach, na obdiv vystavil svoj penis a začal sa ukájať. Navyše sa tváril, že sa nič nedeje. 

Upozornenie. Video obsahuje obscénne gestá, nie je vhodné pre maloletých a slabšia povahy.

Úchylák v pražskom metre

Žene bolo jeho počínanie krajne nepríjemné, dotyčného sa snažila ignorovať. Na  najbližšej zastávke chcela z metra vystúpiť. Postavil sa k dverám, no to isté urobil aj úchyl.

"Žena vytušila nebezpečenstvo a po zastavení súpravy a otvorenie dverí urobila jednoduchý úhybný manéver. Nechala dotyčného vystúpiť ako prvého, ale sama zostala stáť vo vagóne. Muž si najprv myslel, že žena vystúpila za ním, na čo ale zistil, že to tak nie je," opísal hovorca pražských policajtov Tomáš Hulan s tým, že muž sa chcel vrátiť ďalšími dverami späť, ale už bolo neskoro. Súprava sa dala do pohybu.

V pražskom metre zažila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Úchylák za metrom pobehol a zúfalo klopal na okno vagóna, za ktorým stála vydesená žena. jej sa okamžite uľavilo. So svojím otrasným zážitkom išla na políciu, kde všetko oznámila. Vyčíňanie exhibicionistu sa jej podarilo nasnímať na mobil, video odovzdala polícii.


Prečítajte si aj:

Cestujúci priskočil v pražskom metre k tínedžerke, nasledoval perverzný hnus: FOTO úchyla


V pražskom metre zažila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Polícia teraz po mužovi pátra. Udalosť vyšetruje pre podozrenie z trestného činu výtržníctva, za ktorý hrozí hľadanému trest odňatia slobody až na dva roky.

Viac o téme: MužMetroExhibicionistaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu