Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cestujúci priskočil v pražskom metre k tínedžerke, nasledoval perverzný hnus: FOTO úchyla

Muž onanoval v metre Zobraziť galériu (2)
Muž onanoval v metre (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PRAHA - Poriadne pikantný prípad riešia pražskí policajti. Dievčina (19) sa viezla metrom, keď k nej odrazu priskočil neznámy muž a rozopol si nohavice. Vytiahol svoju pýchu a pred vystrašenou tínedžerkou začal onanovať.

Policajti sa od začiatku októbra zaoberajú oznámením devätnásťročnej dievčiny, pred ktorou sa pri jazde metrom jeden z cestujúcich uspokojoval. Muž sa postavil asi meter od nej a začal na ňu pokyvovať hlavou. Vyzývavé gestá mladá žena ignorovala. Následne vytiahol z nohavíc penis a začal onanovať. Šokovaná tínedžerka na najbližšej stanici vystúpila, no ešte pred tým si úchyláka odfotila a všetko oznámila polícii.


Prečítajte si aj.

FOTO mŕtvoly pobúrila internet: To čo robil pred smrťou, onanoval?


Cestujúci priskočil v pražskom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

"Prípad je preverovaný pre podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva a v súvislosti s tým policajti hľadajú muža zachyteného na fotke," informoval hovorca pražských policajtov Jan Daněk. Incident sa stal ešte 6. októbra ráno desať minút pred ôsmou. Policajti teraz po mužovi na fotografii pátrajú. V prípade dokázania viny mu hrozí väzenie až na dva roky. 

Viac o téme: MetroPátraniePraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu