Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milujúcu mamu z Čadce postihlo obrovské nešťastie: Skončila na psychiatrii, predtým nastal šok

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkistock.com)

ČADCA - Zarážajúci prípad riešia žilinskí kriminalisti. Neuveriteľne smutný osud postretol milujúcu mamu v Čadci. Zomrel jej postihnutý syn, o ktorého sa starala celý život. Nedokázala sa s ním rozlúčiť.

Mama sa od narodenia starala o svojho syna Martina, ktorý trpel Downovým syndrómom. Mladý muž zomrel vo veku 25 rokov. Podľa našich informácií zo strany nešťastnej matky išlo o tzv. opičiu lásku. Žena sa nedokázala so stratou syna vyrovnať. Aj po tom, čo vydýchol naposledy, jeho telo nepochovala, nechala ho ležať doma v posteli. "Dňa 8. 10. 2017 v obci Skalité v rodinnom dome došlo z doposiaľ nezistených príčin k úmrtiu zdravotne postihnutého 25 ročného mladého muža. Telo bolo nájdené v značnom štádiu rozkladu," potvrdila hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová.


Prečítajte si aj:

Mladík (†31) naživo prenášal svoju smrť: Vstal zo stoličky, odišiel do kúpeľne a...


Doplnila, že vyšetrovateľ v Čadci začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom hanobenia mŕtveho. U nebohého Martina bola nariadená súdna pitva. Nešťastná mama skončila na psychiatrii, Martinov otec by mal byť toho času vo väzení. Presné okolnosti, za akých došlo k smrti mladého muža, sú predmetom policajného vyšetrovania.

 

Viac o téme: RodinaTragédiaSmrťNešťastieČadca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu