Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragédia v Nitre: Chlapčeka (†6) si nevšimol vodič (41) cúvajúceho nákladiaka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

NITRA - Obrovské nešťastie sa stalo ešte v sobotu v Nitre. Na nespevnenej ceste zrazil cúvajúci nákladiak 6-ročného chlapčeka. Spôsobil mu zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice, tam, žiaľ, vydýchol naposledy.

Tragédia sa stala v sobotu krátko po šiestej večer v nitrianskej časti Orechov Dvor na spevnenej ploche pri bytovkách. Oblasť je miestnym známa tým, že tam bývajú neprispôsobiví občania. Ladislav (41) za volantom nákladiaka cúval. S najväčšou pravdepodobnosťou si nevšimol za sebou malého chlapca. Došlo k desivému nárazu.

Chlapček utrpel viaceré poranenia, previezli ho do nitrianskej nemocnice. Aj napriek snahe lekárov Juan Luis David Rafael (†6) v nemocnici pár desiatok minút po prijatí vydýchol naposledy. Telíčko bolo prevezené na pitvu.


Prečítajte si aj:

VIDEO Rana z ničoho nič: Chlapca na východe Slovenska uprostred cesty nabralo auto


Nákladiak viezol stavebný náklad. Bezprostredne po incidente sa na miesto zhŕkla skupina miestnych obyvateľov. Chlapčeka chceli pomstiť. Situáciu musela upokojovať polícia. "Okolnosti prípadu vyšetrujeme. Odbor kriminálnej polície v Nitre vec vyšetruje ako usmrtenie," uviedla k tragédii hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková.

 

 

Viac o téme: NešťastieChlapček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu