Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Rana z ničoho nič: Chlapca na východe Slovenska uprostred cesty nabralo auto

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

ŽEHRA - Mrazivé video. Jeden z obyvateľov obce na východe Slovenska nakrútil na video nehodu, aká sa len tak nevidí. Dvaja chlapci postávajú na prostred cesty. Zrazu príde auto, ktoré vo vysokej rýchlosti zrazí jedného z nich. Policajti incident už vyšetrujú. Čo bude ale s chlapcom?

Na internete sa objavilo brutálne video, ako vodič pravdepodobne bielej felície combi zrazí chlapca rovno na prostred cesty. Incident sa stal 27. augusta v obci Dobrá Vôľa, pri Krompachoch. Má iba pár sekúnd, no medzi obyvateľmi tamojších obcí sa rýchlo rozšírilo. V súčasnosti má viac ako tisíc zdieľaní.

VIDEO Rana z ničoho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Zábery ukazujú, ako sa dvaja chlapci na ceste bavia. Po chvíli príde prestrih a jedného z nich naberie auto. Nevedno, ako je možné, že ho chlapci nezaregistrovali. No výsledok je desivý.

Pozrite si VIDEO

Nehoda pri osade

Nehodu objasňuje v súčasnosti Okresný dopravný inšpektorát v Spišskej Novej Vsi. "U vodiča osobného motorového vozidla, ktoré malo účasť na dopravnej nehode bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom a u chodca bol nariadený odber krvi. Chodec podľa predbežnej lekárskej správy pri dopravnej nehode utrpel zranenia s predbežnou dobou liečenia do 42 dní," informovala Topky hovorkyňa košických policajtov Jana Mesárová.

VIDEO Rana z ničoho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Policajti majú aj čiastočný záznam autonehody. "Po analýze tohto videa, ako aj analýze ďalších skutočností, ktoré vyplynú počas objasňovania, bude rozhodnuté o ďalšom postupe, aj o konkrétnom zavinení," zakončila Mesárová.

Viac o téme: NehodaŽehraDobrá Voľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu