Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PRVÉ FOTO obete krvavého incidentu v centre Bratislavy: Dobodali futbalistu (†37)!

Po krvavom incidente na Hviezdoslavovom námestí prišiel o život 37-ročný Branislav
Po krvavom incidente na Hviezdoslavovom námestí prišiel o život 37-ročný Branislav (Zdroj: Foto: futbalnet.sk, Reprofoto TV Joj)

BRATISLAVA - Obeťou krvavej drámy, ktorá sa stala dnes v noci na Hviezdoslavovom námestí, bol 37-ročný Branislav B. O život prišiel pri nočnej potýčke, v ktorej ho dobodal neznámy páchateľ.

Bratislavčan Branislav B. hral podľa našich informácií záložníkov vo futbalovom tíme OŠK Chorvatsky Grob. Bohužiaľ, ďalšie zápasy už neodohrá. Stal sa obeťou nočného vyčíňania páchateľa. Informácie o jeho pôvode sa však rôznia a zatiaľ nie sú potvrdené. Páchateľ ho v bitke dvoch skupín dobodal.

Taxikári dostali v noci podľa našich informácií varovanie, že sa po meste pohybuje nebezpečný muž v bielych nohaviciach, že je nebezpečný a nemajú ho naberať. Podľa nich mal byť podozrivý zrejme arabského pôvodu. Hádka, ktorá medzi skupinami vznikla, nastala zrejme kvôli sporu o taxík.


Prečítajte si tiež: MIMORIADNA SPRÁVA Krvavý incident v centre Bratislavy: Muža (†37) dobodali, na mieste vykrvácal


Oznámenie o tom, že dvaja zranení muži ležia v blízkosti nemeckej ambasády na Hviezdoslavovom námestí, prijala polícia krátko pred pol treťou ráno. Záchranárom sa aj napriek snahe nepodarilo zachrániť život jedného zo zranených. "Bratislavčan bodnému zraneniu podľahol," priblížila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Okrem neho zranil aj ďalšieho 33-ročného cudzinca. Utrpel poranenia na tvári, s ktorými ho previezli do nemocnice. 

Páchateľa po čine chytili a v súčasnosti prebieha vyšetrovanie. 

Viac o téme: Smrťútok Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu