Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krvavý útok v centre Bratislavy: FOTO Páchateľom je Slovák pôvodom z Indie, hrozí mu až 20 rokov!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Martin Bublavý)

BRATISLAVA - V sobotu sa v centre Bratislavy odohrala tragická udalosť. Kvôli malichernej veci prišiel o život 37-ročný Branislav a ďalší 33-ročný muž utrpel vážne poranenia na tvári. Polícia už obvinili útočníka so slovenským občianstvom, ktorý je pôvodom z Indie.

Páchateľom je 37-ročný občan slovenskej republiky, ktorý je pôvodom z Indie. "Na základe zabezpečenej dôkaznej situácie a doposiaľ vykonaných procesných úkonov vzniesol vyšetrovateľ Policajného zboru obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy v súbehu so zločinom ťažkej ujmy na zdraví 37-ročnému občanovi Slovenskej republiky, pôvodom z Indie," uviedla hovorkyňa polície v Bratislave Lucia Miháliková.

"Poškodeného Bratislavčana, ktorý zraneniam podľahol a občana Ukrajiny mal obvinený podľa doterajších informácií nožom napadnúť po predchádzajúcom verbálnom konflikte. Útok obvineného nebol teroristicky motivovaný," uviedla ďalej Miháliková.


Prečítajte si tiež: PRVÉ FOTO obete krvavého incidentu v centre Bratislavy: Dobodali futbalistu (†37)!


Páchateľovi hrozí 15 až 20 rokov

Páchateľa polícia zadržala neďaleko miesta činu. Útočníka chytili takmer okamžite nad Michalskou bránou. V prípade preukázania viny mu hrozí vysoký trest. "Obvinený bol po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti zároveň spracuje podnet k podaniu návrhu na väzobné stíhanie obvineného. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na  15 až 20 rokov," dodala Miháliková.

Krvavý útok v centre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Martin Bublavý)

Bratislavčan prišiel o život pri malichernej hádke o taxík. Páchateľ dobodal a podrezal Branislava (†37) a vážne zranil ďašieho muža (33) na tvári. Taxikári však už podľa našich informácií predtým dostali informáciu o nebezpečnom mužovi, ktorý sa pohybuje po Bratislave. 

Branislav (†37) pôsobil ako záložník vo futbalovom klube OŠK Chorvátsky Grob. Podľa slov jeho blízkych to bol nekonfliktný typ, ktorý ľuďom pomáhal. Pri bitkách nikdy neútočil, práve naopak. On bol tým, ktorý spory urovnával. 

Krvavý útok v centre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Martin Bublavý)

Viac o téme: BratislavaBranislavHviezdslavovo námestie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu