Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na parkovisku si pokojne stálo auto bez ŠPZ na FOTO: Vodiči sa sťažujú, ale polícia koná!

parkovanie v Petržalke
parkovanie v Petržalke (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Do redakcie nám napísal rozhorčený čitateľ. Prekážalo mu nešťastne zaparkované auto, ktoré podľa jeho slov bránilo vo výjazde iným vozidlám. Navyše, odstavená octavia nemala tabuľky s evidenčnými číslami. Pýtali sme sa kompetentných a tu je vysvetlenie.

Vaše tipy

"Na Šintavskej ulici v Petržalke od piatkového večera takto postáva škoda octavia bez špz. Na môj podnet došla mestská polícia, dokonca dve hliadky," začal opisovať situáciu náš čitateľ a pokračoval: "Pol hodinku si tu z našich peňazí postávali fajčili a rozprávali sa. Nakoniec sa zbalili a odišli. A auto tam stojí stále rovnako. Akurát, že ja, ako zdatný šofér, som odtiaľ vyšiel. Ale nie všetci by to zvládli, stačilo, aby som mal o trošku dlhšie auto a nevídem ani ja. Ale podľa mestskej polície auto nikomu vo výjazde nebráni."

Na parkovisku si pokojne
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Aj nás zaujímalo, ako je možné, že auto stálo na parkovisku bez evidenčných čísel. "V tomto prípade bolo vozidlo odstavené hliadkou policajného zboru a z dôvodov nevyhovujúceho technického stavu vozidla mu boli odobraté evidenčné čísla. Vodič auta bol navyše podrobený dychovej skúške na prítomnosť alkoholu, pričom táto sa potvrdila," informoval hovorca bratislavských mestských policajtov Peter Pleva. Štátni policajti podguráženého vodiča predviedli na najbližšie oddelnie. "Ako vidieť aj na fotografii a aj podľa vyjadrenia našich plicajtov, zaparkovaná octavia iným motoristom vo výjazde nebránila," uzavrel Pleva.

Viac o téme: ParkovanieMestská políciaVodičPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu