Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kuriózny omyl Bratislavčanov na FOTO: Ľudia odišli s dlhým nosom domov

Desiatky Bratislavčanov doplatili na vlastnú chybu. Zobraziť galériu (3)
Desiatky Bratislavčanov doplatili na vlastnú chybu. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Dni otvorených dverí samosprávy aj tento roky vylákali do ulíc hodnú časť Bratislavy. V rámci podujatia Bratislava pre všetkých mohli ľudia navštíviť aj ostrov Sihoť, ktorý je pre verejnosť bežne nedostupný. Keď však v nedeľu poobede Bratislavčania dorazili pred brány ostrova, čakalo ich nemilé privítanie.

Vaše tipy

Do redakcie nám napísala čitateľka Martina, ktorá sa v nedeľu poobede, rovnako ako desiatky ďalších Bratislavčanov, vybrala navštíviť ostrov Sihoť. Keď však dorazila na miesto, Martinu, či rodičov s deťmi a študentov čakala studená sprcha. „Okrem dvoch nervóznych a verbálne agresívnych esbéeskárov nás tam poobede čakala iba zatvorená brána a neoblomní strážcovia zákona. Desiatky Bratislavčanov tak odišli s dlhým nosom a kompetentní opäť vyhrali,“ opísala svoje dojmy Martina.

Rasťo si kúpil známe ryžové chlebíčky na FOTO a razom ho prešla chuť: Som z toho jeleň!

Podľa Martiny esbéeskári tvrdili, že v nedeľu má byť ostrov otvorený iba do 14.00 h., ale Bratislavčania boli na základe informácií z internetu skalopevne presvedčení, že otváracie hodiny sú do 18.00 h. „Kto môže za tú blamáž?... Kto to vysvetlí mamičkám s kočíkmi, ktoré sa terigali až k Sihoti, aby ich dvaja hlavokrkí pseudostrážcovia zákona bez základnej školy sediaci v búdke osočovali a arogantne sa k nim správali?!“ dodala rozhorčená Martina.

Kuriózny omyl Bratislavčanov na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Kde sa stala chyba?

Topky pátrali, prečo došlo k omylu a nepríjemnému nedorozumeniu. Tentoraz však bola chyba na strane verejnosti. Nielen Martina, ale aj desiatky ďalších Bratislavčanov si informácie ku dňu otvorených dverí samosprávy prečítali len letmo a nevšimli si, že ostrov Sihoť bol sprístupnený do 18.00 h v sobotu a v nedeľu iba do 14.00 h. Ako sme si overovali, stránka mesta Bratislava, ako aj stránka Bratislavskej vodárenskej spoločnosti, informovala, že v nedeľu bol ostrov Sihoť sprístupnený od 10.00 do 14.00 h.

Zdroj: bratislava.sk
Zobraziť galériu (3)
Zdroj: bratislava.sk  (Zdroj: bratislava.sk)

Zdroj: bvsas.sk
Zobraziť galériu (3)
Zdroj: bvsas.sk  (Zdroj: bvsas.sk)

Viac o téme: Bratislava pre všetkýchOstrov SihoťDni otvorených dverí samosprávy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu