Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hovn*man dolapený, koniec ponižujúcim útokom s výkalmi: ŠOK! Ženy terorizoval syn generála

identikit sa najviac zhoduje s výzorom podozrivého
identikit sa najviac zhoduje s výzorom podozrivého (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Po obrovskej medializácii prípadu sa konečne podarilo policajtom chytiť obávaného fantóma bratislavských ulíc. Bezbranné ženy žili dlhé mesiace v strachu, pretože ich terorizoval psychopat, ktorý útočil v meste smradľavými výkalmi. Šokujúce je, že ide o syna vysokopostaveného muža. Ako sa Topkám podarilo zistiť, Martin (24) je syn priamo generála armády. Celý prípad sa vyriešil vďaka náhode. Istá mladá žena zbadala opitého a od exkrementov špinavého podozrivého v kríkoch.

Po zverejnení otrasných zážitkov poškodených žien sa rozbehla obrovská medializácia prípadu. Bratislavskí policajti zadržali v noci z pondelka na utorok podozrivého muža. Podľa našich informácií by mal byť prípad ukončený do niekoľkých hodín, viacero žien ho totiž identifikovalo.

Mužov zákona mala k opitému a zapáchajúcemu mužovi privolať žena. Na polícii bolo okamžite rušno. Podozrivého posadili do policajnej cely, čakali, kým vytriezvie. Podľa nášho zdroja fekálneho fantóma neskôr spoznali viaceré poškodené ženy, svorne tvrdili, že ide o páchateľa, ktorý ich napadol a nechutne zašpinil.   

Zarážajúce je, že 24-ročný Martin je syn generála armády. 

Polícia uvalila na prípad informačné embargo a zatiaľ mlčí. "Polícia doposiaľ neukončila pátranie po páchateľovi už medializovaných prípadov výtržníctva pravdepodobným myzofilom v uliciach Bratislavy. Naďalej pokračuje vo výkone prijatých opatrení, o ktorých vzhľadom k tomu, aby boli účinné, nebudeme verejnosť  informovať. Akonáhle bude páchateľ skutku vypátraný a procesná situácia to umožní, informácie  verejnosti okamžite poskytneme," uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová.

Na prípad sme upozornili ako prví. Po zverejnení prvotných článkov o neznámom páchateľovi, ktorý útočí v uliciach hlavného mesta, sa nám ozvalo takmer dvadsať žien, ktoré zažili teror na vlastnej koži. Ako sme informovali, polícia minulý týždeň zadržala dvoch podozrivých, ktorí na verejnosti masturbovali alebo na svoje obete močili.


Prečítajte si aj:

Šokujúce spovede žien o ponižujúcich útokoch: Hovn*man terorizuje Bratislavu už mesiace!

Veľká výzva k lovu na hovn*mana, MAPA, kde všade útočil: Sexuálny deviant, tvrdí súdna znalkyňa

Nechutné útoky v Bratislave sa množia: Páchateľ útočí s výkalmi prevažne na tento typ žien


Podľa výpovedí, ktoré nám napadnuté ženy poskytli, myzofil útočil najmä na zastávkach mestskej hromadnej dopravy v Starom Meste, Novom Meste a Ružinove. Vyčíňal väčšinou podvečer, večer, ale aj v noci. 

Miesta, na ktorých podľa našich čitateliek páchateľ útočil.

Viac o téme: VýkalyPolícia útok Myzofil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu