Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bratislavčanky trpia útokmi ako z hororu: Muž na nich útočí smradľavou zbraňou, ho*ná v tvári!

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

BRATISLAVA - Bratislavčania sú vystrašení. Po meste sa pohybuje neznámy muž a jeho odporné konanie nemá obdobu. Napáda ženy tak, že im do tváre vtiera výkaly. Polícia sa nechutným prípadom zaoberá, po výtržníkovi pátra.

Vaše tipy

"V utorok vo večerných hodinách páchateľ napadol poškodenú zozadu v električke. Stalo sa to asi pred zastávkou Biely kríž. Poškodená sedela v druhom vozni sama. Páchateľ ju sledoval a po chvíli ku nej zozadu pristúpil a začal jej niečo rozotierať po tvári, pričom sa zameriaval hlavne na ústa a oči," opísala nám pobúrená čitateľka a doplnila, že poškodená kričala, škriabala muža po tvári, mierila mu na oči.

V opise odpornej skutočnosti pokračovala ďalej. "Páchateľ nič nepovedal, len tlačil exkrementy po tvári. Keď električka zastavila, obzrel sa, poškodená sa vyšmykla a utiekla k predným dverám. Muž sa zľakol a utekal k zadným dverám, obzeral sa, čo poškodená urobí," doplnila čitateľka. Obaja následne z druhého vozňa vybehli, žena utekala k prvému vozňu a páchateľ na opačnú stranu.

Vystrašená napadnutá žena hľadala v prvom vozni pomoc."Najprv sa všetci zdráhali a po pár minútach jej pomohol pár, ktorý ju začal upokojovať a umývať. Poškodená až po pár minútach zistila, ze sú to exkrementy," opísala čitateľka.

Polícia na prípade pracuje

Na odporný prípad sme sa pýtali kompetentných. "Oznámenie o prípade evidujeme z utorka.  Neznámy páchateľ mal v čase okolo 21.30 hodine v električke nachádzajúcej sa Pri Bielom kríži v Bratislave 23-ročnej žene roztrieť po tvári exkrementy," potvrdila hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová a doplnila, že vecou sa zaoberajú, je v štádiu objasňovania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. Hovorkyňa zároveň potvrdila, že v stredu volala na linku 158 žena, ktorá uviedla, že obdobný prípad sa jej mal stať na zastávke na Záhradníckej ulici v Bratislave ešte v prvej polovici septembra 2015.

Popis páchateľa

Na základe opisu očitej svedkyne je páchateľ približne 178 cm vysoký, vo veku okolo 30 až 35 rokov. Má normálnu postavu, okrúhlu tvár a krátke vlasy. Oblečené mal pravdepodobne sivé nohavice a sivú mikinu. Na tvári môže mať stopy po škrabancoch. 

Akékoľvek informácie k prípadu alebo k páchateľovi oznámte polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158.

Zažili ste vy alebo niekto vo vašom okolí podobný útok? Dajte nám vedieť na tipy@topky.sk.

Viac o téme: ElektričkaZastávkaPáchateľVýkaly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu