Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO hororovej nehody na D2: Mladý cudzinec umrel, ostatní prežili zázrakom

O život prišiel jeden muž a štyria sa ľahšie zranili Zobraziť galériu (4)
O život prišiel jeden muž a štyria sa ľahšie zranili (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA – Na diaľnici D2 v smere z Lozorna do Malaciek na 33. kilometri sa stala vážna dopravná nehoda osobného auta. O život prišiel jeden muž a štyria sa ľahšie zranili.

Na mieste sa zranilo päť ľudí a zasahoval aj záchranársky vrtuľník. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. Na mieste zasahovali traja hasiči a jeden kus techniky. Diaľnica je už prejazdná.

Havarovali Macedónčania

Všetci piati pochádzali zo zahraničia, podľa hasičov to boli pravdepodobne Macedónčania. Jeden človek nehodu neprežil, ostatní štyria utrpeli ľahšie zranenia. Na diaľnici D2 v smere z Bratislavy do Malaciek na 33,3 kilometri sa stala dnes v čase krátko pred pol ôsmou tragická dopravná nehoda osobného motorového vozidla zn. Toyota Corolla, pri ktorej prišiel o život 22-ročný spolujazdec a štyria ľudia sa zranili ľahko. Ide o občanov Macedónska, potvrdila Tatiana Kurucová.

FOTO hororovej nehody na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Jeden mŕtvy, štyria zranení

"Podľa dosiaľ vykonaného šetrenia na mieste nehody, vodič vozidla zišiel z dosiaľ nezistených príčin z vozovky do priekopy, kde sa s vozidlom prevrátil na ľavú stranu.  Aj napriek vynaloženému úsiliu záchranárov na mieste 22-ročného muža resuscitovať, muž zraneniam podľahol, zranenia ďalších štyroch členov osádky (19-ročného vodiča a spolujazdcov vo veku 22, 27, 35 rokov) si vyžiadali ich prevoz do zdravotníckych zariadení," oznámila Kurucová.

FOTO hororovej nehody na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Škoda za 4 tisíc eur

Materiálna škoda sa odhaduje na 4.000, - €. Vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u vodiča vylúčené. Ďalšie okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania, vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Malackách začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Viac o téme: MalackyD2Lozorno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu