Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Brutálna vražda v Bratislave: Surový zabijak spôsobil na tele 14 rán, potom ho rozsekal!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

BRATISLAVA - Obzvlášť závažný zločin vraždy vyšetrujú bratislavskí kriminalisti. Šokoval ich včerajší nález rozštvrteného tela pod Prístavným mostom. Podľa našich informácií torzo patrilo dobre stavanému mužovi s tetovaním.

Ako sa nám podarilo zistiť, muža najprv páchateľ zavraždil. Na jeho tele sa našlo 14 rán, zatiaľ nie je známe, či ide o stopy po bodnorezných poraneniach alebo boli spôsobené strelnou zbraňou. 

Najprv sa našla hlava, neskôr v okolí aj ostatné časti tela. Vrah bol extrémne surový, na rozštvrtenie tela použil pravdepodobne sekeru.

"V súvislosti s včera už medializovaným prípadom nájdenia časti ľudského tela v lesnom poraste popri cyklotrase v blízkosti Prístavného mosta v Bratislave si vec prevzal vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktorý začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová. 

Polícia na prípade intenzívne pracuje. "Jednotlivé kroky vo vyšetrovaní, ako aj akékoľvek bližšie informácie k prípadu, vzhľadom na prvotné štádium konania, v súčasnosti nie je možné poskytnúť. Akonáhle to procesná situácia dovolí, o prípade bližšie informácie poskytneme," uzavrela Kurucová.

Viac o téme: MostVraždaTeloZločin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu