Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Zrážka pri Dunajskej Strede: Turek (42) na ferrari dostal šmyk, štyria zranení!

ferrari po nehode Zobraziť galériu (5)
ferrari po nehode (Zdroj: Foto: polícia)

DUNAJSKÁ STREDA - Vážna dopravná nehoda sa stala v noci na dnes pri obci Báč v okrese Dunajská Streda. Vodič na luxusnom ferrari sa zrazil s ďalšími dvoma autami. Pri hrozivo vyzerajúcej nehode sa zranili štyri osoby.

Nehoda sa stala v stredu v noci na ceste prvej treidy smerom od Dunajskej Stredy na Šamorín.   "Vodič na ferrari, 42-ročný občan Turecka, na rovnom úseku cesty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam a stavu vozovky. V dôsledku toho dostal na mokrej ceste šmyk, prešiel do protismeru a zrazil sa s prichádzajúcim Fiatom Punto a Renaultom Clio," informovala hovorkyňa trnavských policajtom Martina Kredatusová.

FOTO Zrážka pri Dunajskej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Zrážka pri Dunajskej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Pri nehode došlo k ťažkým zraneniam 50-ročnej spolujazdkyne z Lesných Kračian a 57-ročnej z Kráľovičových Kračian vo Fiate Punto. V Renaulte sa ľahko zranila 23-ročná spolujazdkyňa z Dunajskej Stredy a vodič Ferrari bol s ľahkými zraneniami prevezený do nemocnice na pozorovanie.

FOTO Zrážka pri Dunajskej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Záchranári prijali oznámenie o nehoda desať minút pred pol jedenástou večer. Na mieste boli do niekoľkých minút. Zasahovali až štyri posádky záchranárov. "58-ročná žena utrpela devastačné poranenia tváre, previezli sme ju do nemocnice v Ružinove. 50-ročná žena utrpela poranenia v oblasti panvy, ju sme previezli do univerzitnej nemocnice v Starom Meste. Tretia 23-ročná žena utrpela zlomeninu predlaktia, ju sme previezli do nemocnice v Dunajskej Strede. 43-ročného muža sme s poranením hlavy previezli do nemocnice v Ružinove," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

FOTO Zrážka pri Dunajskej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Cesta bola v oboch smeroch niekoľko hodín neprejazdná a polícia tu odkláňala dopravu. "Dychové skúšky na alkohol u vodičov boli negatívne," doplnila Kredatusová. Polícia nehodu vyšetruje ako prečin ublíženia na zdraví. Zároveň apeluje na vodičov, aby dodržiavali predpisy, pretože neprimeraná rýchlosť a precenenie svojich schopností sa pod dopravné nehody podpisujú veľmi často.

Vážna nehoda pri Spišskej Novej Vsi

Na ceste pri obci Odorín v okrese Spišská Nová Ves sa dnes ráno krátko po 7.30 hodine zrazili tri osobné autá. Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach uviedol, že na mieste sa zranili štyria ľudia.

Dvaja z nich boli pritom zakliesnení v motorových vozidlách a hasiči ich museli vyslobodzovať. Príslušníci HaZZ sú ešte stále na mieste, bližšie informácie o nehode ani o rozsahu zranení zatiaľ známe nie sú.
 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu