Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Objavilo sa VIDEO kurióznej nehody slovenského Ferrari v Budapešti: Vyšlo zo servisu a bum!

Talian na LaFerrari havaroval v Budapešti
Talian na LaFerrari havaroval v Budapešti (Zdroj: foto: tip citatela)

BUDAPEŠŤ - Nepochopiteľná havária sa stala úspešnému podnikateľovi zo Sobraniec. Na luxusnom LaFerarri so slovenským evidenčným číslom nabúral v centre Budapešti na rušnej ceste pred križovatkou. Stalo sa tak uplynulý víkend po tom, čo vyšiel zo servisu. Výsledkom je rozbité auto za viac ako milión eur. Incident je zachytený na videu.

Vaše tipy

Talian, žijúci na východe Slovenska, prevádzkuje firmu so sídlom v Sobranciach. Diego Roda podniká v oblasti agropriemyslu. Uplynulú sobotu sa vybral na svojom najnovšom luxusnom LaFerrari, ktorých je vyrobených len 499 kusov, do Budapešti. Zo zverejneného videa vyplýva, že vodič na frekventovanej ceste stratil nad autom, ktoré má viac ako 950 koní (700kW), kontrolu. Svojou chybou narazil do zaparkovaných áut.  
 
Našťastie, pri nehode sa nikto nezranil. Taliana ale vyjde oprava poriadne draho. LaFerrari patrí k najnovším modelom talianskej automobilky, na trh prišiel len minulý rok.   

Po nehode sa na mieste zhromaždil dav ľudí, ktorý si havarované luxusné auto fotografoval. Diego ale pohotovo vytiahol plachtu a svoj poklad sa usiloval pred okolím ukryť. Ako informuje portál hvg.hu, z vraku sňal aj evidenčné čísla. Talian vlastní okrem tohto auta ďalšie dve ferrari. 

Pozrite si video incidentu, ktoré nasnímal vodič idúci za Diegom.

Viac o téme: FerrariHaváriaBudapešťTalian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu