Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bratislavskí policajti sa vyznamenali: Zachránili život žene (36), ktorá skočila do Dunaja

Z mosta Lafranconi skočila žena
Z mosta Lafranconi skočila žena (Zdroj: foto:)

BRATISLAVA - Bratislavských policajtov zalarmoval dnes krátko po obede telefonát o tom, že do Dunaja chce z mosta Lafranconi skočiť mladá žena. Na miesto dorazili záchranné zložky, ženu sa, našťastie, podarilo zachrániť.

"Dnes krátko pred 13.00 hodinou sme prijali na linke 158 oznámenie o neznámej žene, ktorá údajne chce skočiť z mosta Lafranconi do Dunaja. Hliadka oznámenie okamžite preverila a jeho hodnovernosť potvrdila," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

Na moste bola žena, ktorá prekročila zábradlie. Aj napriek snahe privolanej hliadky sa strhla dráma. Žena skočila z mosta. Policajtom prišli na pomoc aj hasiči a príslušníci poriečneho oddelenia Prezídia policajného zboru. Prehľadávali okolie možného nálezu ženy. "Ženu sa podarilo za krátky čas hliadke PZ vytiahnuť na breh na petržalskej strane rieky," doplnil Szeiff.

Na pomoc jej prišli privolaní záchranári. "Ženu sme po prvotnom ošetrení bez viditeľných poranení previezli do jednej z bratislavských nemocníc," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 


Prečítajte si aj

Luxusná atrakcia pre rodiny: Cez Slovensko sa bude plaviť disneyland, cena je astronomická!

Nešťastie na Dunaji: Prevrátil sa čln, po nezvestnom mužovi pátrajú hasiči

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu