Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kristína (†27) neprišla ráno do práce: Majiteľ ju našiel zavraždenú, polícia má podozrivého!

nebohá Kristína Zobraziť galériu (2)
nebohá Kristína (Zdroj: Foto: Facebook)

MATÚŠKOVO - Obec v Trnavskom kraji sa stále spamätáva z pondelkovej tragédie. V rodinnom dome v Matúškove našli ráno mŕtvu Kristínu (†27). Spočiatku to vyzeralo, že spáchala samovraždu. Podľa najnovších informácií jej na druhý svet niekto pomohol. Polícia už zadržala podozrivého.

"Polícia vyšetruje úmrtie 27-ročnej ženy z Matúškova ako obzvlášť závažný zločin vraždy v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová. 

Žena bola nájdená v rodinnom dome v Matúškove v pondelok ráno. Na miesto do niekoľkých minút dorazili aj privolaní záchranári. "Po príchode sme zistili, že žena už, žiaľ, nejavila známky života," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Ohliadajúci lekár nariadil vykonať súdnu pitvu, ktorá preukázala, že žena bola udusená.

Kristína (†27) neprišla ráno
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Polícia na prípade intenzívne pracuje. "Na základe získaných dôkazov vyšetrovateľ včera, v poobedných hodinách, zadržal podozrivého muža. Ak to bude možné, polícia poskytne k prípadu aj ďalšie informácie," doplnila Linkešová.

Podľa všetkého musel páchateľ mladú čašníčku z neďalekého podniku dobre poznať. Keď sa ráno nedostavila do práce a nedvíhala ani telefón, kolegovia sa za ňou vybrali domov. Dvere neotvárala, preto privolali políciu. Podľa informácií Tv Joj, ženu našli obesenú o radiátor, údajne mala ramienko kabelky okolo krku. Kriminalistom mohol k dolapeniu páchateľa dopomôcť kamerový záznam z obecnej kamery.

V dedine bola krásna Kristína obľúbenou. Rodina, susedia a blízki sa nedokážu z tragédie spamätať. Nevedia si vysvetliť, kto môže stáť za hrozným počinom. Podľa nich bola milou a šikovnou mladou ženou, ochotnou vždy pomôcť.  


Prečítajte si aj

Slovák (48) žil v Prahe týždeň s kamarátom, ktorého zavraždil: A to nie je všetko!

Mafiánska poprava modeliek za bieleho dňa: Dve krásky zavraždili kvôli morbídnej náhode!

Krkavčiu mamu (27) obvinili z vraždy: Synčeka (†5) utýrala, tu je dôvod jej konania!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu