Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rodinná tragédia v obci Reca: Peter (†35) a Veronika (34†) zastrelení, ostali dve dcérky (8, 12)!

Veronika so svojimi dcérkami Zobraziť galériu (4)
Veronika so svojimi dcérkami (Zdroj: Foto: TV Joj, Facebook)

RECA - Cez víkend otriasla obcou v Seneckom okrese rodinná tragédia. Pri ceste našli náhodní okoloidúci bezvládne telá mladých manželov. Všetko nasvedčuje tomu, že Peter (†35) strelil Veroniku (†34) do hrudníka a následne zbraň otočil proti sebe. Ich dve dcérky sa razom stali sirotami.

Veronika a Peter sa vzali pred 13-timi rokmi. Žili v šťastnom manželstve, z lásky sa im narodili dve dievčatká. Ideálny život sa začal rozpadať, manželia mali pred rozvodom. Podľa miestnych obyvateľov boli obidvaja rodičia nekonfliktní a bezproblémoví. Nikto nevedel, čo sa mohlo medzi manželmi skutočne odohrávať. Veronika sa nedávno odsťahovala len o pár domov ďalej k svojej matke.

Rodinná tragédia v obci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)
V sobotu dopoludnia sa stala hrozivá tragédia. "V čase pred 10:45 hod sme prijali oznámenie,  že na vozovke medzi obcami Reca a Veľký Grob sa nachádza odstavené osobné motorové vozidlo zn. Peugeot Partner bielej farby a v jeho blízkosti mimo cesty ležia na zemi 2 osoby, ktoré nejavia známky života," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová. Hodnovernosť oznámenia potvrdila po príchode na miesto hliadka polície. Privolaný lekár konštatoval smrť u oboch osôb. Zomreli po strelnom zranení.

Rodinná tragédia v obci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: TV Joj, Facebook)

Čo sa presne medzi manželmi v osudný deň odohralo, nikto presne nevie. Ako povedali pre TV Joj susedia, Peter a Veronika sa často stretávali, aj keď už nežili v spoločnej domácnosti. Pripustili, že sa manželia, ktorí mali pred rozvodom, niekedy aj pohádali. Peter bol poľovníkom a údajne mal niekoľko zbraní.

Rodinná tragédia v obci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: TV Joj, Facebook)

Bezvládné telá manželov ležali za dedinou Reca v smere na Veľký Grob na ceste blízko pri sebe. Susedia sa domnievajú, že Peter najprv strelil Veroniku a potom seba. Žena mala strelné poranenie v oblasti hlavy a hrudníka, muž v hlave. Na mieste nešťastia sa našla puška, ktorú mal Peter v legálnej držbe. "Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a zločinu zabitia," doplnila Kurucová. Polícia na prípade intenzívne pracuje.

Na tragédii je azda najsmutnejšie to, že po manželoch ostali dve dievčatká Zojka a Hanka (8, 12), ktoré sú momentálne zrejme u svojej babky. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu