Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladíci vykradli potraviny, policajti ich naháňali v snehu

Policajti v snehu naháňali dvojicu mladíkov, ktorí vykradli predajňu potravín. Zobraziť galériu (10)
Policajti v snehu naháňali dvojicu mladíkov, ktorí vykradli predajňu potravín. (Zdroj: PZ)

ČADCA - Policajná hliadka z Čadce bola v pondelok 5. januára v skorých ranných hodinách vyslaná na narušený objekt predajne potravín v Čadci, mestskej časti Čadečka. Po príchode na miesto zistili, že na objekte sú vypáčené dvere. V predajni a susednom pohostinstve sa však nikto nenachádzal.

So služobným psom sa vydali po stopách páchateľov. V kopcoch nad Čadečkou zbadali utekať dvoch mužov. Títo sa následne rozdelili a každý utekal iným smerom. Policajti sa vydali za nimi. Najskôr zadržali 26 ročného Petra, ktorý sa ukryl v kríkoch. Neskôr v kopcoch našli ukrývať sa 27 ročného Lukáša. Obidvoch mužov predviedli na policajné oddelenie. 

Policajti v snehu naháňali
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PZ)

Policajti zistili, že táto dvojica mužov sa vlámala do objektu potravín a susediaceho pohostinstva, z ktorého odcudzili cigarety rôznych značiek a drobné mince. Odcudzením tovaru spôsobili škodu vo výške asi 1140,-€ a poškodením zariadenia škodu asi 500,-€. Následne dvojicu mladých mužov pochádzajúcich zo Žiliny poverený príslušník obvinil z prečinu krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci v spolupáchateľstve. 

Policajti v snehu naháňali
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PZ)

Obvinený Lukáš bol vzatý sudcom Okresného súdu v Čadci do väzby, mladší Peter je stíhaný na slobode. Obidvom obvineným hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu