Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spoveď Kristíny, ktorá prežila nehodu na D1: Ďakujem všetkým svätým, druhýkrát som sa narodila!

Vrak Kristíninho auta Zobraziť galériu (2)
Vrak Kristíninho auta (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Prinášame exkluzívnu spoveď dvadsaťdeväťročnej účastníčky dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes ráno na diaľnici D1 pri odpočívadle Triblavina. Ako opísala, zažila doslova peklo, z ktorého sa stále spamätáva.

„Kamionista v protismere naložený sklom dostal defekt a rútil sa na nás. Ja som bola v strednom pruhu, zľava ma sundala pani, čo sa zľakla. Mňa to hodilo do zvodidiel, otočilo a nabúralo do mňa ďalšie auto, a to ma znovu otočilo a hodilo do zvodidla na opačnej strane,“ opisuje desivé zážitky čitateľka Kristína.

Spoveď Kristíny, ktorá prežila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Pri hrozivo vyzerajúcej dopravnej nehode v sebe skončilo šesť vozidiel. Kamión sa následkom desivého nárazu vznietil a začal horieť. „Ten kamión čiastočne prerazil zvodidlá a všade sa vyvalilo sklo, ktoré viezol,“ doplnila Kristína, ktorá sedela v žltom Seate Ibiza. Z jej auta zostal prakticky len vrak. Našťastie, vyviazla s pomliaždeninami a so zranenou rukou. Kristína, ako priama účastníčka nehody, už vypovedala na polícii.   

„Dnes som sa druhýkrát narodila. Takže ďakujem všetkým svätým, že som po dvoch otočkách a nárazoch na oboch stranách zvodidiel, po dvoch búraniach áut z oboch strán prežila iba s pomliaždeninami,“ dodáva vydesená účastníčka nehody.

Podľa najnovších informácií, je diaľnice D1 v smere do Bratislavy úplne neprejazdná, v smere von z Bratislavy je prejazdný len jeden jazdný pruh.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu