Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Horor na zvolenskej patológii: Hlodavce rozožrali mŕtvu na nepoznanie!

(Zdroj: TV JOJ)

ZVOLEN - Nemôžu vystrojiť pohreb! Rodina nebohej pani Výbošťokovej, ktorú zradilo srdce a umrela vo zvolenskej nemocnici, sa spamätáva z hororového zážitku. Tvár ich zosnulej príbuznej na patológii obhrýzli hlodavce tak, že ju takmer nespoznali.

Stav, v akom rodina telo nebohej naposledy videla v nemocnici, v porovnaní s hrôzou, ktorú ukazujú fotografie z patológie, vyvoláva zimomriavky. Do miestnosti, kde bolo telo uložené, sa zrejme dostali hlodavce a zosnulej doslova rozožrali tvár. Má zdeformovaný nos, ústa, pery. To telo sa už na moju starkú nepodobá. Spoznala som ju už iba podľa vlasov," opísala pohľad ako z hororu pre Tv JOJ vnučka Anna.

Starú mamu na fotografiách z patológie takmer ani nespoznala. Stopy po uhryznutiach mala po celej tvári. Rodina už chystala pohreb, no poslednú rozlúčku bude musieť nateraz odložiť. Nemocnica sa pozostalým za vzniknutú situáciu ospravedlnila a prisľúbila, že urobí všetko pre to, aby sa podobný prípad už neopakoval.

Zdrvení príbuzní to však len tak nenechajú a vec oznámili na polícii. "Polícia vo Zvolene začala trestné stíhanie pre prečin hanobenia mŕtveho. Do vyšetrovania bude zavolaný aj znalec z Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Zosnulú budú môcť teraz pochovať až po súdnej pitve.

Už teraz ich však máta predstava, ako truhlu s dohryzeným telom vôbec otvoria a ukážu pozostalým. Pracovníci pohrebnej služby, ktorí mali dohryzenú starenku z patológie odviezť, tvrdia, že to nebol prvý prípad, kedy nosili poškodené telo nebohého.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu