Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálny útok SBS-károv: Róbert (†36) po ôsmich dňoch v kóme zomrel!

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok (Zdroj: screenjunkies.com)

BRATISLAVA – Brutálny útok SBS-károv na Róberta (†36) z Veľkého Krtíša, ktorý sa odohral ešte začiatkom minulého týždňa v obchodnom centre Central, sa skončil najhoršie, ako mohol. Po ôsmich dňoch hospitalizácie, čo bol v kóme, včera večer zomrel.

„Pacient, ktorý bol v kóme, zomrel,“ informovala včera večer Topky.sk hovorkyňa bratislavskej Univerzitnej nemocnice Petra Stano Maťašovská.

Policajti už začali trestné stíhanie pre blíženie na zdraví, obvinenie voči konkrétnej osobe zatiaľ vznesené nebolo. "Vo veci sa vykonávajú všetky potrebné procesné úkony s cieľom vec náležite objasniť. Do konania boli pribratí viacerí znalci z odboru súdneho lekárstva, za účasti ktorých prebehne pitva. Na základe výsledkov pitvy sa následne rozhodne o ďalšom postupe vo veci," uviedol hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

K brutálnemu útoku malo dôjsť minulý týždeň v pondelok vo večerných hodinách v obchodnom centre Central. Róbert (†36) sa po nákupnom centre prechádzal a vchádzal do jedného obchodu za druhým. To sa zdalo podozrivé mužom, ktorí majú na starosti ochranu objektu a zákazníkov.

Údajného zlodeja prichytili priamo pri čine. Traja SBS-kári však boli v presile a 36-ročnému Róbertovi spôsobili po brutálnom útoku rozsiahle poranenia.  Na mieste ho spacifikovali, no svojim agresívnym chovaním privodili mužovi stav bezvedomie.

Zasahovať museli privolaní záchranári: „Na miesto sme hneď po oznámení vyslali posádku rýchlej lekárskej pomoci. Muž bol v bezvedomí, nereagoval. Po jeho úspešnej resuscitácii, sme ho previezli do Univerzitnej nemocnice na Antolskej ulici v Petržalke,“ informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Po ôsmich dňoch, čo bol Róbert hospitalizovaný v kóme v bratislavskej univerzitnej nemocnici, včera večer zomrel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu