Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trnavčanov okrádali pivniční zlodeji, brali bicykle i jedlo

Ilustračné foto
Ilustračné foto

TRNAVA - V rukách polície skončili zlodeji, ktorí v Trnave vykrádali pivnice. Priamo pri čine zadržali 38-ročného Ivana. V minulosti už trestaný muž tentoraz úradoval na Bratislavskej ulici.

Z pivnice zobral bicykel, alkohol a potraviny, s úlovkom však ujsť nestihol, zadržali ho policajti. Pri vyšetrovaní vyšlo najavo, že na svedomí má aj ďalšie pivničné vlámačky. Na Jiráskovej ulici ukradol pneumatiky v hodnote 350 eur a následne ich predal za 60 eur, predtým ukradol bicykle a začiatkom októbra v obytnom bloku na Ulici A. Kubinu vykradol šiestim majiteľom skladové priestory na medziposchodí. Prišli o elektroniku, potraviny a rybárske vybavenie. Škody, ktoré napáchal, presiahli 4 400 eur.

Tridsaťsedemročný Rastislav a o päť rokov mladší Tomáš vyčíňali na Ulici T. Tekela. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, cez otvorené pivničné okno jeden vošiel dnu a druhému podával nakradnuté veci. Odniesli si rôzne elektrické náradie a maliarske potreby. Ani v tomto prípade zlodeji ďaleko nezašli, prešli pár metrov a chytili ich policajti. Všetci už čelia obvineniam z krádeže a porušovania domovej slobody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu