Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opitý za volantom: Vyhrážal sa expartnerke, našli mu arzenál nelegálnych zbraní!

Vyhrážal sa expartnerke, našli mu aj nelegálne zbrane Zobraziť galériu (7)
Vyhrážal sa expartnerke, našli mu aj nelegálne zbrane (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/SKALICA - Bývalej družke a jej priateľovi hrozil zabitím, chytili ho opitého za volantom a okrem nelegálne držaných zbraní mu našli aj náboj na streľbu z tankov. Krátko po oznámení štyridsaťsedemročného Holíčana zastavila hliadka v Skalici.

Vodič BMW nafúkal 1,21 promile, obvinili ho z nebezpečného vyhrážania a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Skončil v cele a nasledovala domová prehliadka. Na chate v obci Prietržka našli policajti v kope dreva dlhú zbraň a opakovaciu malokalibrovku s nábojmi.

Holíčan im odovzdal aj ďalšie dve samonabíjacie pištole a vyše 450 nábojov rôznych kalibrov. Všetky tieto zbrane a strelivo môže vlastniť len držiteľ zbrojného preukazu.

Získanie náboja na streľbu z tankov nie je legálnou cestou možné a jeho držanie a zberateľstvo je zakázané, uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Po vykonaných expertízach tak muž čelí obvineniam aj z nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. V prípade dokázania mu hrozí trest na tri až osem rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu